nlc.hu
Sztárok

VV Dani beszólt az anyósának

VV Dani keményen kiosztotta Virág édesanyját

VV Virág édesanyja visszafogottan szólt be Daninak, a fiú azonban már nem fogalmazott túl szofisztikáltan.

VV Virág és VV Dani kapcsolatában rengeteg hullámvölgy volt, a fiú sokszor nagyon csúnyán beszélt a 19 éves lánnyal, most viszont már úgy látszik, jól megvannak és együtt is tervezik a jövőt. Virág édesanyja azonban még mindig nincs kibékülve Danival – a lánya születésnapi köszöntőjébe visszafogottan belefogalmazta, hogy hagyja ott a szerelmét, mert csak visszahúzza.

„Az élet játék, és lehet játékszer, vagy játékos”

– fogalmazott Virág édesanyja. Bár nem mondta ki konkrétan, hogy kiről van szó, mindenki tudta, hogy Daniról beszél. A srác annyira felhúzta magát, hogy durva véleményt fogalmazott meg párja anyjáról.

„Nem biztos, hogy akarok vele találkozni, ha ő így áll hozzám. Értem, hogy ő ezt látja, de azt nem látta, amikor a lányát szájba vágdossák a gyerekek? Nem tudott róla semmit… 16 évesen felengedték Pestre, önkényesen. Ilyenkor érdekli, mi van a lányával, mert köztudatban van? Hiába, tiszteletlen vagyok, de egy esélyt nem adott nekem, akkor én miért adjak? Ez kortól független” – mondta Dani. 

Ez történt még a VV-ben:

vv virág dani

VV Virág és Dani (Fotó: RTLII)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top