nlc.hu
Sztárok

Rúdtáncol Madár Veronika

Megszabadult gátlásaitól a rúdon Madár Veronika

A színésznő férjének is nagyon tetszik, amit lát.

Szexi sportágat próbált ki Madár Veronika. A Jóban Rosszban sztárja szemérmes volt eddig, ám most a vadabb énjét mutathatta meg. A 39 éves színésznő egy felkérés kedvéért rúdtáncolni kezdett, a sportot pedig már annyira elsajátította, hogy az sem kizárt, hogy folytatni fogja – derült ki a Tények Plusz riportjából.

Madár Veronika

Madár Veronika mindig is nagyon nőiesnek találta ezt a sportot (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Madár Veronika korábban már eljátszott azzal a gondolattal, hogy kipróbálja ezt a sportágat, és talán meg tudja csillogtatni a tehetségét.

Madár Veronika

Forrás: Tények Plusz

Elárulta, mindig is csodálattal nézte ezt a sportot, amelyet egyrészt nagyon kemény sportnak, másrészt nagyon nőiesnek talál. „Nem csak jó állóképességet ad, hanem az ember önbizalmának, nőiességének is nagyon jót tesz. Mindamellett olyan izmokat is megmozgat, amelyeket azokkal a sporttevékenységekkel, amelyeket én végzek, biztos, hogy nem tudnám ilyen hatékonyan elérni” – mondta el.

Madár Veronika

Forrás: Tények Plusz

Madár Veronika

Forrás: Tények Plusz

A színésznő elsősorban magának szeretne bizonyítani és jobban érezni magát a bőrében, de bevallotta, hogy a férjének is nagyon tetszik, amit lát.

Olvass még a rúdtáncról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top