nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia műsorvezetőként tér vissza

Kovács Patrícia műsorvezetőként tér vissza a képernyőre – hamarosan indul a Nagy szám

Az RTL Klub új, saját gyártású riportfilm-sorozatában Kovács Patrícia műsorvezetésével népszerű sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül.

Március 3-án este az RTL Klubon, a mindig őszinte Kovács Patrícia műsorvezetésével induló Nagy szám riportfilm-sorozatban a legnagyobb magyar sztárok, számos színész, előadóművész és más területről ismert híresség is bemutatkozik eddig ismeretlen, egészen új oldaláról! Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan izgalmas epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a  kiválasztott dalt is előadják.

A Nagy számban többek között olyan színészek, előadóművészek és műsorvezetők szerepelnek, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi, Pataky Attila – és még sok közkedvelt sztár, akiket teljesen új oldalukról ismerhetünk meg.

kovács patrícia

Kovács Patrícia műsorvezetőként tér vissza (Fotó: RTL)

Tavaszi műsordömping:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top