nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni reagált

Tolvai Reni reagált Lábas Viki sértő kommentjére

Tolvai Reni a közösségi oldalán és a Life TV reggeli műsorában is reagált.

Ahogy azt mi is megírtuk, Tolvai Reni megosztotta, hogy a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki az új klipjén gúnyolódott. Igaz, nem neki akart üzenetet írni, azonban valószínűleg félrenyomott valamit és Reni üzenetei között landolt a sértő komment. A Megasztár győztese az Instagram-oldalán megmutatta, hogyan rendezték a nézeteltérést, valamint az Ébredj velünk! című műsorban is válaszolt Ábel Anita ezzel kapcsolatos kérdésére.

tolvai reni lábas viki

Fotó: Instagram

Tolvai Reni ma reggel a LifeTV műsorának vendége volt, ahol szintén beszélt az esetről. Lábas Viki „csöcsös Mauglinak” nevezte őt, ám azt mondta, megedződött már az évek alatt, nem sértődik meg az ilyesmin, és egyébként is szokott tükörbe nézni, látja magát, bár a Mauglit ő sem értette.

Az énekesnő elárulta, miután megtörtént az eset, Lábas Viki azt írta neki, hogy nagyon szereti a zenéjét, imádja őt, de a kommentre egyáltalán nem reagált. Ahogy az a közösségi oldalán is látszik, a Margaret Island énekesnője azt ígérte, ha egyszer összesodorja őket az élet, akkor majd megbeszélik. Reni pedig annyit mondott, hogy arra már valószínűleg nem is fog emlékezni az egészre.

Viták a sztárvilágban:

tolvai reni lábas viki

Tolvai Reni vs. Lábas Viki (Fotó: Instagram / nlc-montázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top