nlc.hu
Sztárok

Elhunyt Horváth Bence rockénekes

Elhunyt Horváth Bence rockénekes

Horváth Bence tíz évig vezette az Over My Dawn zenekart.

A Blikk írta meg, hogy tragikusan fiatalon elhunyt Horváth Bence, az Over My Dawn zenekar frontembere. A gyászhírt a zenekar a közösségi oldalán jelentette be.

Meghalt Horváth Bence Firka

Horváth Bence Firka (Fotó: Over my Dawn Facebook)

„Egy nagyon szomorú esemény apropóján kell megtörnünk a csendet, ugyanis Firkánk a napokban itt hagyott bennünket. Halálával kapcsolatban semmilyen egyéb információt nem szeretnénk megosztani, kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban se a családtagokat, se a zenekar tagjait ne keressétek” – írják posztjukban.

„Ami mellett viszont nem lehet elmenni szó nélkül, az Bence karaktere és tehetsége, amivel 10 évig vezette a zenekart és hogy egy az underground körökben ismert, színpadképes produkciót épített fel az évek alatt velünk és korábbi zenésztársaival. Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint, hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során. Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig.”

„Hadd mondjak egy utolsó búcsút…” Egy nagyon szomorú esemény apropóján kell megtörnünk a csendet, ugyanis Firkánk a...

Közzétette: Over My Dawn – 2021. február 17., szerda

 

Az Over My Dawn zenekar 2010 augusztusában alakult Szolnokon. Fő irányvonaluk a masszív metalcore felé húz. 

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top