nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: VV Dani testvére az esélyekről

VV Dani testvére, Gyuri: „Dani most a párja nélkül jobb esélyekkel indul”

Nem sokkal VV Virág kiesése után a párjára, VV Danira került a lila kendő. A szombati Párbaj esélyeiről a villalakó testvérével beszéltünk.

Szerinted milyen esélyei vannak Daninak a szombati Párbajon?

Azt gondolom, 55-45 százalékot tudok elképzelni, Dani javára és úgy gondolom, a testvérem megy vissza a Villába.

Elég konkrét adat. Arra is ilyen magabiztosan tippeltél, hogy kit visz ki magával?

Egészen biztosra vettem, hogy nem megy szembe az elveivel és Moh lesz a kiválasztott. Tudom, hogy Robi és Moh között vacillált, de én is ez utóbbit tartottam helyes döntésnek, mert akivel ilyen régóta van valamilyen személyes problémája és nem akar vele együtt élni, azzal igenis le kell játszania a Párbajt.

És miért vagy ennyire biztos Dani győzelmében?

Azt gondolom, hogy az emberek az elején is nagyon szerették és most is szeretik, mert őszinte, tiszta szívű gyerek. A testvérem lelke párját ritkítja, a gondolkodása és a hozzáállása is kitűnik a többi villalakó közül. Korábban azt mondtam, hogy ez elég lenne a végső győzelemre is, de most sokkal szorosabbnak tűnik a végjáték. Viszont a Danit kedvelők között azt látom, hogy mindenki bizakodik abban, hogy újra felpörög és tud magából annyit adni, amivel szerez még szimpatizánsokat. Most van az, hogy már tisztán a saját játékára tud koncentrálni, és arra szavaznak majd, amilyen ő maga. Ezen felül azt gondolom, Moh ugyanúgy negatívan jön ki a mostani szituációkból, mint ahogy Virág az előző Párbajon

A Valóvilág 10 következő párbajozója: VV Dani, akinek a győzelmében bízik a testvére

A Valóvilág 10 következő párbajozója: VV Dani, akinek a győzelmében bízik a testvére (Fotó: Sajtóklub)

Ha már Virágot említed: nem tartasz attól, hogy éppen Virág gyenge szerepléséből kiindulva Danira is hasonló sors vár?

Szerintem nem Virág szereplése volt a kulcs, hanem az, amilyen visszhangot kapott mindazért, amiket tett és mondott. Azt a Párbajt amúgy nem Merci nyerte meg, hanem Virág veszítette el. Megkockáztatom, ebben az is benne van, hogy a Danit kedvelő nézők is Mercire szavaztak, mert azt szerették volna látni, hogy a testvérem megint önmaga, mint a játék elején, és nem azt, amit Virággal képviseltek ketten, mert az látszik, hogy a nézők nem igazán szimpatizálnak a villapárokkal. E tekintetben eléggé megosztottak a nézők, de szerencsére úgy látom, hogy Danit még mindig nagyon sokan szeretik. Szerintem az a nézőknek nem szimpatikus, hogy Moh áldozatnak állítja be magát, közben elhúzza a mézesmadzagot Merci előtt, kiparodizálja a háta mögött, ez pláne sokak szemében negatív. Éppen ezért, Dani most a párja nélkül jobb esélyekkel indul.

Az elején azt mondtad, romlottak Dani esélyei a végső győzelemre. Ezen tud változtatni a következő időszakban, ha bent marad a játékban?

Ez egy három-három és fél hónapos folyamat, nagyon fontos a kiegyensúlyozottság. Nem tudsz csak őszintén játszani vagy csak taktikázni, mert elfáradsz, néha már csak sodródsz. Nagyon jó játékosok vannak bent, akik pont annyit mutatnak magukból, amit szükségesnek gondolnak, ennek tökéletes példája Robi és Bálint. Pont úgy működik, mint a sportokban, hogy ha hozol egy kiegyensúlyozott 80 százalékot, a másik meg ingadozik, akkor egy adott pillanatban a stabil teljesítménnyel győzni tudsz. Úgy gondolom, hogy Dani esélyes a végső győzelemre, de ez egy nagyon szoros végjáték lesz. Remélem, hogy erőt merít a véghajrára, a tiszta lélek és az őszinteség diadalmaskodni fog.

Akkor nem úgy készülsz, hogy a keddi születésnapját megünneplitek otthon a hétvégén?

Ez úgy szokott lenni, hogy három hetet bulizunk és ünnepelünk, szóval a májam köszönetet mond a ValóVilágnak, de a szívem fáj, ezzel együtt pedig tudom, hogy nagyjából egy hét múlva, amikor megnyerte a 36 milliót, akkor majd bepótoljuk a születésnapi köszöntést is.

A ValóVilág 10 kapcsán írtuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top