nlc.hu
Sztárok

Fiatalkori fotók Gór Nagy Máriáról

Gyönyörű, fiatalkori fotókat mutatunk a 73 éves Gór Nagy Máriáról

Gór Nagy Máriát olyan filmekben láthattuk, mint A pogány Madonna, a Hamis a baba vagy a Kojak Budapesten. Hogy nézett ki a színésznő a 20-as éveiben? Mutatunk róla pár csodaszép, fiatalkori fotót!

Gór Nagy Mária 1969-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. Két évig a Nemzeti Színház, majd 1970 és 1992 között a Thália Színház és az Arizona Színház társulatának volt a tagja.

Gór Nagy Mária akkor és most

Gór Nagy Mária gyerekként (Fotó: Story-Best x Archívum/smagpix)

1984-ben megalapította saját színitanodáját, amely 1993-tól államilag elismert végzettséget adó szakközépiskolának számít. 

Gór Nagy Mária fiatalon

Gór Nagy Mária a 20-as éveiben (Fotó: Story-Best x Archívum/smagpix)

Gór Nagy Mária azonban nemrég úgy döntött, véget vet a színészképzésnek, mert az utóbbi években nem volt elég tehetséges fiatal, így már csak a kifutó évfolyamokkal foglalkozik.

„A felvételi időszakban most is sokan jelentkeztek hozzánk, de alig volt köztük olyan, aki erre a pályára való. Magániskolát vezetek, nem engedhetem meg magamnak, hogy a tehetségtelen fiatalokat is felvegyem” ‒ mondta korábban a színésznő a Borsnak, majd hozzátette, nem biztos, hogy örökre bezár, de egyelőre nem indít új évfolyamot.

A barna hajat szőkévé váltotta, ami az évtizedek alatt igazi védjegyévé vált.

Gór Nagy Mária akkor és most

Gór Nagy Márián nem fog az idő (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

A színésznő hónapok óta szenved a koronavírus utóhatásaitól. Bár már 3 hónapja átesett a koronavíruson, még mindig nem tudott talpra állni a betegség óta.

„Sajnos, nem javul az állapotom. (…), alig van jártányi erőm. (…) Nem tudok enni, szédelgek és fulladok. 45 kilóra fogytam, így aztán lötyögnek rajtam a ruháim. Nincs étvágyam” – árulta el a Blikknek a színésznő. 

Még több akkor és most!

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top