nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka elhunyt édesapja

Rubint Réka úgy érzi, elhunyt édesapja a túlvilágról mentette meg a koronavírusos édesanyját

Rubint Réka úgy érzi, két éve elhunyt édesapja máig tartja vele a kapcsolatot a túlvilágról.
Rubint Réka

Rubint Réka édesapja két éve hunyt el, azonban a fitneszlady azóta is érzi, hogy édesapja a túlvilágról segíti, tartja vele a kapcsolatot.

A Borsnak nyilatkozó Rubint Réka szerint erre legutóbb akkor volt példa, amikor édesanyja megfertőződött a koronavírussal.

„Anyukám decemberben koronavírusos lett és kétoldali tüdőgyulladást kapott. Rettentően aggódtunk. Nem telt nap, hogy ne mentem volna ki édesapám sírjához a temetőbe. A legnehezebb pillanatokban ismét mellettem volt és segített. Édesanyám felépült és napról napra erősebb”

– mondta Rubint Réka.

A fitneszlady arról is beszélt, hogy imádott édesapja rendre jeleket küld neki, hogy érezze, örökre vele marad, és amikor szüksége van rá, óvja és vigyázza.

Réka édesanyja és édesapja hosszú ideig együtt élt, majd 16 évet külön töltöttek. Édesapja élete utolsó négy évében azonban visszatalált édesanyjához, ami Rékának a világ boldogságát jelentette.

(Kiemelt kép: RTL)

Túlvilág az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top