nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi 300 kilós pártfogoltja

Schobert Norbi már nem tud segíteni a 300 kilós pártfogoltján

Az extrém túlsúlyos férfi jelenleg az életéért küzd.

Már nem tud segíteni pártfogoltján Schobert Norbi. Mint a Tények Plusz riportjából kiderült, a fitneszguru nemrég egy több mint 300 kilós férfin, az 57 éves Bíró Norberten próbált segíteni, de úgy tűnik, elkésett.

Bíró Norbert

Schobert Norbi nem engedi el pártfogoltja kezét – Forrás: Tények Plusz – videó

A férfi teljeskörű orvosi vizsgálata után rossz híreket kapott: súlyos beteg, most is kórházban van, kezeléseket kap. Bíró Norbert elmondta: szívelégtelenség, pajzsmirigy-, máj-, és epeproblémái vannak, az utóbbi a legsúlyosabb.

Schobert Norbi nagyon elkeseredett. Úgy tűnik, már a diéta sem mentheti meg a túlsúlyos férfi életét. “Ez az az állapot, amikor leginkább a csodában bízhatunk” – nyilatkozta szomorúan a 294 kilós Gézán is segítő fitneszguru, aki a végsőkig kitart pártfogoltja mellett. “Őszintén elmondom, sokat sírok emiatt, mert Norbi a szívemhez nőtt, és bánt ez engem, de nem adtam fel. Hiszek abban, hogy ő ezt túl fogja élni – hangsúlyozta.

Olvass még Schobert Norbiról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top