nlc.hu
Sztárok

Annoni Zita teste a szülés után

Annoni Zita erőt ad más anyáknak: “Ne várjuk el a testünktől, hogy az egyik pillanatról a másikra visszaalakul”

Annoni Zita nehezen viseli, hogy már talán sosem lesz olyan teste, mint a terhessége előtt.

Debreczeni, azaz Annoni Zita pár nappal ezelőtt osztott meg egy fotót a közösségi oldalán, amelyen látszik, hogy sokat változott a teste az anyaság miatt. Az írása szerint nagyon sok időbe telt, mire feldolgozta, hogy talán már sosem lesz olyan alakja, mint a terhessége előtt. A Mokka vendége volt ma reggel, ahol az elfogadásról beszélt.

„Ezek a változások nem zavarnának, ha bizonyos emberek nem tennék szóvá. Inkább itt van ennek a hátulütője… Nekem is meg kell ezzel küzdenem, hiszen világra hoztam egy kisbabát, és ne várjuk már el a testünktől, hogy az egyik pillanatról a másikra vissza fog alakulni. (…) Mindig azt mondják, hogy kell 9 hónap, hogy visszaváltozzon. Én is azon leszek, hogy valamilyen szinten kicsit hasonlítsak majd a régi önmagamhoz” – kezdte a műsorban Annoni Zita, akit nagyon zavar, hogy sokan szóvá teszik az átalakulást. 

„Nem gondolom, hogy egy friss anyukába bele kellene kötni, hogy hogy néz ki. Majd ha úgy érzem, hogy itt az ideje, akkor teszek ez ellen”

– mondta. Mint kiderült, mindez egy félreértett kommentből származik, amit átvett egy napilap, pedig a hozzászóló nem rossz szándékból írta, amit írt. Miután ezt megosztotta Zita, rengeteg anyuka és kismama állt mellette. Ezután egy fotót tett közzé a hátáról, ahol látszik, hogy megváltozott a teste.

„Ezt a fotót 3-4 hete elkészítettem, de nem éreztem magamban az erőt, hogy ki merjem tenni. Egy kicsit engem is beszippantott az Instagram-világ, pedig pontosan tudom, hogy miről szól. (…) Úgy éreztem, meg kell mutatnom az igazi énemet, hogy mások is lássák, és ne higgyék azt, hogy én magassarkúban, szülés után extravékonyan élem a mindennapjaimat” – osztotta meg a nézőkkel.

Sztáranyukák: 

gianni és debreczeni zita

Gianni Annoni és Debreczeni Zita (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top