nlc.hu
Sztárok

Boros Lajos kómában volt

Boros Lajosnak egy évig senki nem mondta, hogy kómában volt

Boros Lajos az Ébredj velünk! extra vendége volt.

Sokan megijedtek, amikor kiderült, hogy Boros Lajos súlyos állapotban került kórházba, utána pedig kómába került. Szívműtétje után öt hétig volt ebben az állapotban, ám állítása szerint ezt csak egy évvel később mondták el neki – derült ki az Ébredj velünk! extra mai adásában. A rádiós egyre erősebb, sok időt tölt a szerettei körében, ám mivel még nem a legjobb az immunrendszere, otthon gyógyul. 

„A családom azt mondta, hogy az én akaratom nulla, innen már csak azt csinálhatom, amit ők engedélyeznek. Az én kockázatérzékem nulla, azt mondják”

– árulta el Boros. Azt is elmondta Joshi Bharatnak, hogy sok olyan dolgot tett a kórházi időszak alatt, amire nem emlékszik, és amit utólag mondtak el neki a családtagjai. Ilyen volt az is, amikor rátámadt a nővérekre és kitépte magából a „drótokat”. „Az, hogy kómában voltam, azt a kóma után egy évvel tudtam meg. (…) Vagy eltitkolták, vagy ők is pszichésen a hatása alá kerültek, és nekik is egy atrocitás volt róla beszélni” – mondta.

A felesége nagyon félti, vigyáz rá, ahogy tud. Miután hazaengedték a kórházból, megkérdezte a fiait, hogy volt-e még olyan, amit nem mondanak el neki, mert tudni szeretne minden részletet.

„Harmadszor is szerelmes lettem a feleségembe, átminősült a kapcsolatrendszer. Ezt az időszakot Vali 1-gyel, Vali 2-vel és Vali 3-mal éltem le”

– tette hozzá, majd elmondta, napi háromszor hat gyógyszert szed, hogy javuljon az állapota. Az is kiderült, hogy nagyon nehezen jön ki a nyugdíjából, ezért sok mindent eladtak az elmúlt időszakban.

boros lajos

Boros Lajos (Fotó: LifeTV)

Az Ébredj velünk! vendégei voltak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top