VV Bálint Robiról: „Nem olyannak ismertem meg, aki kiosonna a hátsó ajtón…”

Takó-Bencze Vivien | 2021. Február 26.
VV Bálint éppen hogy, de kiesett a ValóVilágból, ám ezen ő is eléggé meglepődött.

Több Párbajról visszamentél már a Villába, most valamiért mégsem így történt. Mit gondolsz, mi ennek az oka?

Megosztó személyiség vagyok talán idekint. Robi ebből a szempontból kiegyensúlyozottabb, ő mindig a nyugalmat árasztotta kifelé, a higgadtságáról volt híres. Az utóbbi pár napban indulatosabb voltam, ez annak is köszönhető, hogy nagyon éreztem a játék végét, valamint, hogy óriási a tét.

Egyik napról a másikra ellenségek lettetek Robival. Mi volt a töréspont?

Az, hogy Robival így alakult a kapcsolatunk, egy hosszú folyamat vége, már hetekkel ezelőtt kezdődött. Elsősorban egy félrement kommunikációval és egy olyan problémával, amiről azt hittem, nem létezik. Akkor vallotta be a Top Secret-es játék kapcsán, hogy benne még maradt tüske velem kapcsolatban, de igyekeztem ezt normálisan megbeszélni vele. Jó lett volna, ha őszinte velem, és helyre tudtuk volna hozni a barátságunkat. Amikor bejött egy korábbi villalakó, Bracsó Krisztián, és kérdéseket tett fel, ott tudtam meg, hogy Robi csalódott bennem, ami nagyon meglepett és nem tudtam hova tenni. Ezután jött ez nyolcmilliós történet, ami nekem nagyon nem tetszett, ez tette fel az i-re a pontot.

VV Robi és VV Bálint (Fotó: RTL)

Hogyan hatott rád Vivi szerelmi vallomása?

Elképesztően édes volt, Vivi egy nagyon aranyos lány. Roppant mód kedvelem őt, sokat tett értem a Villán belül a kedvességével és az odaadásával. Nem úgy, mint szerelem, de mint egy olyan ember, aki nagyon odaadó és segítőkész, legyen bármi. Felnézek rá, és sokat köszönhetek neki. Az érzelmeit azonban sajnos nem tudom viszonozni.

Kivel fogod tartani a kapcsolatot a Villatársaid közül?

Danival mindenféleképpen. Ő az első perctől kezdve nagyon közel állt hozzám. Voltak kisebb hullámvölgyek a kapcsolatunkban, de végig kiállt mellettem. Az utolsó napokban talán még közelebb is kerültünk egymáshoz. Sajnálom, hogy Moh-val úgy alakult a kapcsolata, ahogy, mert Moh-t is nagyon kedvelem, vele is szeretnék jóban maradni. Ez Robiról is elmondható, és Viviről is.

Ezek szerint rendeznéd a nézeteltéréseteket Robival?

Igen, végig jóban voltunk, és ami történt, az a Villában történt. Alapvetően egy küzdő játékosnak ismertem meg, és nem egy olyannak, aki kiosonna a hátsó ajtón… Bízom benne, hogy tényleg nem ilyen, és a Villán kívül ezt szívesen meg is beszélném vele.

Volt bármi, amit megbántál a villaléted alatt?

Talán egy valami: Vivivel egyszer nagyon csúnyán beszéltem. Igaz, hogy megbántott és fájdalmat okozott, de akkor sem érdemelte meg. Nem szabadott volna ennyire ingerülten reagálni.

Mivel bántott meg?

Egyszer fel akarta adni a játékot, Robival pedig végig támogattuk, és amikor megkérdezték tőle, hogy ki segített neki átvészelni azt az időszakot, Danit mondta. Rosszul esett, mert tényleg 0-24-ben mellette voltunk és tartottuk benne a lelket.

Az utóbbi két hétben sokkal ingerültebb voltál, mint korábban – a nézők szerint megváltozott a játékod. Ezt te is érzékelted?

Nem igazán. Ha kívülről így tűnt, akkor elfogadom, de az biztos, hogy nem volt tudatos. Nem akartam senkit meggyőzni olyan viselkedéssel, ami nem én vagyok.

VV Bálint (Fotó: RTL)

Vannak további terveid a médiában?

Szeretnék a képernyőn maradni. Műsorvezetőként, színészként is kipróbálnám magam, ez motivált engem a fődíjon kívül. Szerettem volna megmutatni, hogy lehet rám számítani a jövőben, akár ilyen munkakörben is.

Mihez kezdesz most?

Először is szeretnék pihenni, aludni egy nagyot, mert nagyon sokat kivett belőlem ez a játék. Rengeteg stresszel járt ez a pár hónap. Innentől kezdve már csak előre szeretnék nézni. Ez a hajó most elúszott, de remélem, hogy jön a következő.

VV-interjúk az nlc-n:

Exit mobile version