nlc.hu
Sztárok

Gönczi Gábor akkor és most

Több mint két évtizede a képernyőn: Gönczi Gábor akkor és most

Több mint két évtizede van képernyőn, de Gönczi Gábor gyakorlatilag semmit sem változott.

Gönczi Gábort a Fókusz műsorvezetőjeként ismerhettük meg évtizedekkel ezelőtt, majd a csatornától átigazolt a TV2-höz, ahol jelenleg is dolgozik. A tévés nem sokat változott az elmúlt években, korábban ő maga is szívesen nosztalgiázott közösségi oldalain.

Egyik kollégám véletlenül megtalálta életem első műsorvezetését... Ez 2002-ben volt, akkor már öt éve az RTL KLUB-nál...

Közzétette: Gönczi Gábor – 2015. június 24., szerda

2016-ban derült fény arra, hogy a Tények egyik új műsorvezetője Gönczi Gábor lesz, Marsi Anikó oldalán. A páros azóta is együtt dolgozik.

Gönczi Gábor akkor és most

Fotó: smagpix/Anikó Hortolányi

Felszaladó kilók, majd fogyás

Gönczi Gábornak volt egy időszaka, amikor komoly súlyfelesleggel küzdött. A dolog odáig fajult, hogy már nem mert levetkőzni a strandon. Ez és a mérlegen látott szám ösztönözte arra, hogy elkezdjen fogyókúrázni.

„Klasszikus »apukatestem« kezdett kialakulni pocakkal, úszógumival és tokával. Láttam én a tükörbe nézve, hogy egyre kerekedem, de mindig csak halogattam a változtatást” – mesélte a Story magazinnak Gönczi Gábor, aki a fogyókúrát akkor kezdte el, amikor a mérleg már 97 kilót mutatott.

Gönczi Gábor akkor és most

Gönczi Gábor feleségével (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Ismét apa lesz

A tévés munkájában nincs nagy változás, magánéletében annál nagyobb, hiszen Gönczi Gábor és felesége, Ildikó gyermeket várnak. A házaspárnak már van egy fia, Áron, aki alig várja, hogy nagytestvér legyen. A hír február végén, a Story magazin címlapjából derült ki, ahogy az is, hogy kislányuk születik, és Ildikó már túl van a 17. héten.

Több, mint két évtizede a képernyőn: Göncz Gábor akkor és most

„Amikor Áront vártuk, nem tudtam, mi vár rám, kevesebbet gondoltam arra, hogy mi lesz, ha majd megszületik. Egyszerűen csak élveztem a kismamaságot, most pedig már anyaként várom a második gyereket, arról álmodozom, milyen jó lesz, ha már megszületik, sőt már most kétgyerekes szülőknek érezzük magunkat” – mondta Ildikó a lapnak. 

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

(Nyitókép: Birton Szabolcs/Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top