nlc.hu
Sztárok

Kiakadt neje külsején Győzike

Győzike a nejének: „Én szebb vagyok férfiben, mint te nőben”

Nem bír betelni külsejével a reality-sztár, a feleségét viszont a 30 évvel ezelőtti „kiadásában” látná szívesen.

Gáspár Győző nagyon elégedett a külsejével, ezt a LifeTV-n ma este kezdődő új realityben, a Van életünk című műsor első adásában is folyamatosan hangoztatja.

Győzike

Győzike szerint bomba a teste, egy kiló felesleg sincs rajta, ellentétben Bea asszonnyal (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

„Megállítottak múltkor a plázában, hogy milyen csinos vagyok. Leállított a gádzsi, szó szerint forogni kellett. Azt mondta, hogy ilyen csípője van valakinek 47 évesen! Nézzél már rám, egy kiló felesleg nincs rajtam!” – dicsekedett a feleségének. Mire Bea asszony visszavágott: „Én tartalak téged karban! Ez engem dicsér!

Győzike azonban csak folytatta külsejének a dicsérését. „Már ne haragudjál, de én szebb vagyok férfiben, mint te nőben! – jelentette ki párjának, hozzátéve: – Tudod, mennyit dolgoztam ezért a testért? Tudod, hányszor elaltatott a Tizedes doktor?”.

Majd a kamerák előtt bevallotta feleségéről a következőket: „A főzése nagyon-nagyon jó, megfogtam vele az Isten lábát. De ő is, mert ilyen szép embert nem kapott volna, mint amilyen én vagyok. Mert én megmondom őszintén, valamelyik nap belenéztem a tükörbe, azt láttam: csak 3 pattanásom van, az arcom szép, a testem bomba, bjuti, az még mindig nagyon jó”.

Győzike

A showman a 30 évvel ezelőtti Gáspár Beat akarja visszakapni (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

Gáspár Győző ezek után előkapta azt a nyuszis magazint, amelyben anno feleségéről készült egy szexis fotósorozat. „Ezt a nőt akarom visszakapni! Hol van ez a lány? Ezzel akarok élni, nem pedig azzal, aki előttem áll!” – pörkölt oda Bea asszonynak, miközben lóbálta előtte a fehérneműs, bikinis képeit. Szerinte ugyanis a neje abban az időszakban volt a legszebb, „olyan volt, mint egy hamvas rózsa”.

Gáspár Bea – aki ugyan több mint 16 kilót fogyott az utóbbi időben – elismerte, hogy akkor csupán 30 éves volt, most pedig 50 lesz, azaz jó 20 év eltelt időközben. „Visszahoz 30 évvel ezelőtti képeket! Én is visszahozhatnék 20-30 évvel ezelőtti képeket, de ő akkor öregebbnek nézett ki, meg sokkal csúnyább volt, tehát rettenet volt, ahogy kinézett” – árulta el férjéről a kamerák előtt.

A súlya miatt VV Mercinek is beszóló Győzike ezek után a szurkálódó viselkedését is megindokolta. „Egy szemét vagyok, de ez kell. Ahhoz, hogy valaki nőnek akarja érezni magát Magyarországon, az kell, hogy a férje frusztrálja, szurkálja, mert ismerek olyan asszonyt, aki nagy debellának néz ki a férje mellett” – magyarázta a kameráknak.

A Life TV-n induló új realitynek a Gáspár család mellett rendszeres szereplője lesz még Berki Krisztián és felesége, Mazsi; Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzsika, valamint Dr. BRS és felesége, Béres-Joó Adri.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Van életünk – videó

Olvass még a Gáspár családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top