nlc.hu
Sztárok

Kocsis Dénes dala a szerelmének szól

Kocsis Dénes: „Jó, hogy így alakult, mert így megismerhettem a mostani szerelmemet”

Az Operettszínház színésze, aki jelenleg a Barátok köztben is estéről estére szórakoztatja a nézőket, a színészkedés mellett kiadta első videoklipjét.

A Nagyölelés című dal klipje ma jelent meg, és Kocsis Dénes izgatottan készült a premierre. Színészként sok szerepet játszott már el, de úgy érzi, ezúttal többet mutat magából, mint a színpadon, különösen azért, mert egy személyes élményt dolgozott fel.  A dal történetéről az nlc-nek mesélt.

„A dalt a leendő feleségemnek írtam, de a klipbe egy régi, saját tapasztalatomat is beledolgoztuk. Annak idején egy énekversenyen ismerkedtem meg egy román származású lánnyal, ez egy hatalmas szerelem volt, de hamarosan rájöttünk, hogy más irányba megy az életünk, mindenki a saját országában kereste a karriert és az életet. Szétszakított bennünket az élet, és akkoriban ettől sokat szenvedtem. Az idő mindenre gyógyír, később rájöttem, jó, hogy így alakult, mert így megismerhettem a mostani szerelmemet.”

Mészáros Petrát és a színészt korábban, egészen pontosan 2019-ben láthattuk a Nyerő Párosban is, és hamarosan összeházasodnak. Bár eredetileg tavaly akarták megtartani az esküvőt, a járvány miatt úgy döntöttek, elhalasztják, mert mindkettőjüknek fontos, hogy megosszák a szeretteikkel a boldogságukat. 

„Petrát nekem teremtette az ég, nem sietünk sehova” – meséli Dénes, aki Barátok köztben is éppen egy esküvőszervezéssel foglalkozik, éppen úgy, ahogy otthon is ez a központi téma.  

Kocsis Dénes és Mészáros Petra(Fotó: RTL Klub)

Kocsis Dénes és Mészáros Petra (Fotó: RTL Klub)

„A Nagyölelés klipjében egy igazi szerelmes férfi látható, aki mindenképp haza akar jönni a szerelméhez, akár nehézségek árán is. A lényeg, hogy átölelhesse rég látott kedvesét” – mesélte a Dénes, aki Patocska Olivérrel és Tóth Zsuzsival közösen hozta össze a képi anyagot.

Kocsis Dénes új szerelmes dalának szép története van: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top