nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Szilvi elfogadta magát

Szilágyi Szilvi elfogadta a testét, másoknak is ezt javasolja

Szilágyi Szilvi is beállt azon hírességek sorába, akik az elfogadást hirdetik.

Ha ránézünk Szilágyi Szilvi közösségi oldalára, a tökéletesség árad felénk. Caramel felesége azonban nem rest megmutatni az élete olyan apró részleteit is, amelyek nem olyan tökéletesek. A minap egy olyan fotót posztolt, amelyen a szülés utáni testét is megmutatta – ezzel arra buzdítja a követőit, hogy fogadják el a testüket.

„Legyen a normális az új »tökéletes«. Minden nyáron storyztam Nektek eddig azokról a bizonyos csíkokról, amikből jutott nekem is bőven…most jöhetne a szokásos klisé szöveg, Szeressétek Magatokat, Lányok… Tudom, milyen érzés a tükörbe nézni és azt látni, amit nagyon nem szeretnél látni, ezek a csíkok nem fognak eltűnni sohasem… de mindig emlékeztetnek arra, hogyan váltam kislányból nővé és nőből anyává. Valamiért változást érzek a levegőben! Itt az ideje, hogy végre elfogadjuk magunkat és nagyon fontosnak tartom, hogy másokat is! A Social Media rengeteg pozitívat adott eddig, de okozott megannyi szorongást is. Néha muszáj fejbe kólintanom magam, hogy amit itt látok az nem mindig a valóság! Pedig lehetne az! Retus nélkül, negatív érzések nélkül. Önmagunkat felvállalva, egymást erősítve!”

– írja a közösségi oldalán a nemrég szinkronszínészként is bizonyító Szilágyi Szilvi.

Ők is megmutatták magukat: 

szilágyi szilvi

Szilágyi Szilvi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top