nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián felszedett pár kilót

Berki Krisztián 10 kilót szedett fel, mióta abbahagyta a profi sportot

Berki Krisztián a közösségi oldalán osztotta meg, hogy plusz kilókkal küzd.

Berki Krisztián az egyik legsikeresebb magyar tornász, ám az utóbbi időben többször bajlódott sérülésekkel, párszor meg is műtötték, de végül úgy döntött, felhagy a profi sporttal és a civil életben helyezkedik el. Az olimpiai bajnok sportoló egy kicsit elhagyta magát az utóbbi időben, legalábbis ő ezt írta magáról a közösségi oldalán.

Ha nem csinálsz róla fotót vagy videót, olyan mintha nem is edzettél volna🤔 Viccet félre téve... 32 év aktív sportolói...

Közzétette: Berki Krisztián (torna) – 2021. március 10., szerda

„Ha nem csinálsz róla fotót vagy videót, olyan, mintha nem is edzettél volna. Viccet félretéve… 32 év aktív sportolói lét után jó volt kicsit kiengedni és bevallom őszintén, tényleg jól esett. Nem hiányzott a napi terhelés, fizikai küzdelem… De eljutottam arra a pontra, hogy kezd nem az visszaköszönni a tükörből, amit megszoktam az elmúlt triplaX évben… Nagyon nehéz, de fokozatosan rá kell vennem magam újra az edzésekre… Nem a tornára… De az erősítéseket, futást, kondizást el kell kezdenem… Egész életemben ura voltam a testemnek, elbírtam magam és a saját testsúlyos edzések játszották a főszerepet kevés súlyzós edzéssel… Most az arany középutat kell megtalálnom, hogy a vállam is bírja és ne térjen vissza a fájdalom… 10 kg a különbség a versenysúlyomhoz képest… Küzdelmes lesz visszaszerezni, de semmi sem lehetetlen” – vallotta be a tornász.

Sportolók a civil életben: 

berki krisztián

Berki Krisztián (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top