nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea már az újabb esküvőt tervezte

Tavaly nyáron már össze akart házasodni Vajna Tímea és akkori párja, Zoltán – az özvegy nagymamája fúrta meg az újabb frigyet

Vajna Tímea nagymamája örül annak, hogy véget ért unokája és a milliárdos Zoltán románca. Szerinte sok férfi Tímea vagyonára pályázik.

A milliomos Zoltán betoppanása előtt Vajna Tímea bizalmasa a nagymamája volt, a fiatalember közeledésével azonban Marika egyre inkább a háttérbe szorult. „Utoljára ősszel találkoztunk, (…) nem nagyon keres, megorrolt rám, mert én bizony nem kertelek, kimondom, amit gondolok” – árulta el a Borsnak Marika, aki bevallotta: nem nézte jó szemmel unokája választottját, akivel már az esküvőt fontolgatta az 50 leggazdagabb magyar között szereplő Vajna Tímea.

Vajna Tímea

Vajna Tímea és Zoltán esküvője végül valami miatt meghiúsult, inkább egy költséges vakációra utaztak el a házasságkötés helyett (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

„Sok férfi a vagyonára pályáz, csak az unokám jóhiszemű és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok. (…) Örülök, hogy jobb belátásra tért és szakított ezzel a fiúval. (…) Tavaly nyáron Nyíregyházán össze akartak házasodni, csak úgy a semmiből, hirtelen. Az unokám még be sem volt mutatva a fiú családjának. Hát miféle viselkedés ez, kérem szépen?! Akkor is megmondtam a magamét, aztán, hogy emiatt vagy más miatt, nem tudom, de végül inkább nyaralni mentek” – mesélte a bulvárlapnak az asszony.

Olvass még Vajna Tímeáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top