nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea ékszerei

Várkonyi Andrea karkötője egy szerelmi vallomás

Nemcsak Várkonyi Andrea, de az ékszerei is ragyogtak, amikor pár hete egy reggeli műsor vendége volt. Nem csoda, hogy felfigyeltek rá a nézők. Most már tudjuk, az eljegyzési gyűrű Mészáros Lőrinctől van.

Várkonyi Andrea nagyon is komoly téma kapcsán fejtette ki a véleményét pár hete a Mokkában, ám az oltassunk–ne oltassunk kérdésnél több figyelmet kaptak az egykori tévés ékszerei. Miközben Andrea a koronavírus szövődményeiről beszélt, és arról, hogy végzett orvosként nem kérdés számára, bármilyen vakcinára igent mondana, néha megcsillant az órája, a karkötői, a gyűrűi. 

Ezek Várkonyi Andrea ékszerei, amelyek felkeltették a figyelmet:

Várkonyi Andrea gyűrű, jegygyűrű, karkötő és egyéb ékszerei

Várkonyi Andrea ékszereiről beszéltek a Mokka-beli szereplés után

Várkonyi Andrea gyűrűje tényleg jegygyűrű ? (kérdeztük akkor)

Mondjuk, nem kell szarkának lenni, hogy értsük, miért. Az a gyűrű valóban Disney-hercegnős, ehhez hasonlót visel Victoria Beckham is és még megannyi más híresség. A Blikk információi szerint ez egy eljegyzési gyűrű, amit Várkonyi Andrea nem erősített meg, ezért addig nem is kezeljük tényként, viszont kikerestük, hol láthattál ilyen gyémántot: igen, a Tiffany kollekció egyik darabja pont így néz ki, annak az ára megközelítőleg 29 millió forint. 

Várkonyi Andrea, gyűrű, Tiffany,

Várkonyi Andrea gyűrűje ehhez a Tiffany ékszerhez hasonlít

Várkonyi Andrea órája csodaszép darab

Az óra egy másik nagyon látványos darab, de hát Várkonyi Andrea csuklóján ez megszokott, kifejezetten szereti az ilyen típusú órákat. A 444 szerint ez egy Ballon Bleu de Cartier, aminek az ára 4–18 millió között mozog.

Várkonyi Andrea karkötői

Ha igaz, hogy a szépen csillogó karkötők a híres Love Bracelet különböző darabjai, ahogyan egyesek gondolják, akkor csak Csősz Bogi tud egy egyszerű hétköznap hasonló értékű ékszerrel besétálni egy tévéadásba. Bár az ékszer egy vagyont ér, ezzel együtt is sokan inkább az eszmei értékét tartják fontosnak, mert a Szerelmi karkötő évtizedek óta az egyik legromantikusabb ajándék, amit tehetős emberek adnak ajándékba. Már ha feltételezzük, hogy az egykori tévés ajándékba kapta a csodás ékszereket, és nem magának vette. Ez utóbbi sem lenne kizárt, hiszen Várkonyi Andrea jól menő vállalkozást vezet, a Whitedog Media Kft. székhelye jelenleg Mészáros Lőrinc egyik Andrássy úti ingatlanában van, de sokkal jobban szurkolnak a tévés követői annak, hogy végre rátaláljon a szerelem Andreára

 

Megnézem
Összes kép (4)

Ha maradunk a romantikus szálnál, és Várkonyi Andrea kezén tényleg Love Bracelet van, akkor azt is elmeséljük, hogy a Cartier Love a cég egyik legikonikusabb ékszere, amelyet nem csak nők, férfiak is bátran viselhetnek, sőt! A tervezésnél éppen ez volt a lényeg, hogy a középkori szimbólumokra építve az akkori tiszta és erkölcsös örök szerelmet jelképezze. 1969-ben az olasz tervező, Aldo Cipullo tervezte meg az uniszex karkötőt, amely szorosan záródik és csak a másik szerelmes tudja kinyitni egy arany csavarhúzó segítségével (a legenda szerint a New York-i kórházak is tartottak egy csavarhúzót szükség esetére, miután divatba jött a karkötő).

Na, kinél van a csavarhúzó? (Fotó: Cartier)

Na, kinél van a csavarhúzó? (Fotó: Cartier)

A szerelembilincs szimbolizálja, hogy a pár egymás iránti érzései halhatatlanok, éppen ezért a tervezők eredetileg csakis szerelmespároknak adták el a kollekció darabjait: Windsor hercege és hercegnéje, Sophia Loren és Carlo Ponti, Elizabeth Taylor és Richard Burton csak néhány híres pár, akik így vallottak szerelmet. Talán Várkonyi Andrea párja is ugyanilyen darabot visel? 

Videóban talán jobban kivehető, milyen szép ékszereket viselt Várkonyi Andrea:

Ékszerek üzenete: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top