nlc.hu
Sztárok

Majka életmódja

Édesapja haláláról vallott Majka

Nem akar olyan lenni, mint az apja volt – állítja Majka, aki a tévézést is megunta.

Fiatalon veszítette el édesapját Majka. A rapper Rónai Egonnak mesélt a szombat este az ATV-n látható Húzós című műsorban arról, hogy apja 45 évesen kapott infarktust, mert éjjel-nappal dolgozott. „Apám tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem piázott, egy kortyot nem ivott. Ám közben megalkuvó volt. Mindig hagyta, hogy elnyomja őt egy erősebb hang, ezért nem akarok olyan lenni, mint apám volt. Az, ahogyan élt, odavezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott.”

Majka (Fotó: Facebook)

Majka (Fotó: Facebook)

A Blikk rá is kérdezett Majkánál, hogy jó utat választott-e akkor, amikor nem követte édesapja életmódját. A rapper elmondta, hogy ügyel arra, hogy ne hajtsa magát annyira, mint az apja, „de az elmúlt egy évben nem is lehetett, így az részben a pihenésről szólt”.

Majka beszélt arról is, hogy a tévézést megunta, hiába lehetett vele jó pénzt keresni. „Elmúltam negyven, van még harminc, szeretném olyan dolgokkal tölteni, amik boldoggá tesznek.” 

Még több Majkáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top