nlc.hu
Sztárok

Bárdos András akkor és most

14 évvel ezelőtti fotót mutatunk az 56 éves Bárdos Andrásról

Bárdos Andrást egy ideje nem láthatjuk a képernyőn. Az 56 éves szakemberről most egy 14 évvel ezelőtti fotót mutatunk.

Az 56 éves Bárdos András egyetemi tanulmányait az ELTE bölcsészettudományi Karának magyar-történelem szakán végezte 1983–1988 között, majd a MÚOSZ újságíró-iskolájában tanult. 1988–1991 között a Magyar Rádió szórakoztató és sport főosztályán kezdett dolgozni. 1991–1998 között a Magyar Televízió munkatársa volt, de dolgozott az RTL Klubnál és a TV2-nél is, ahol feleségével, Máté Krisztinával éveken keresztül vezették a Tények című műsort.

2003-ban szerezte meg a doktori fokozatát (DLA) a Műsorvezetés a gyakorlatban. Fejezetek egy kezdő rádiósoknak és televíziósoknak szóló kézikönyvből – factual műsorok vezetéséhez című mesteri pályamunkájával, melyet a feleségével, Máté Krisztinával közösen írt.

Bárdo András 14 évvel ezelőtt

Bárdos András 2007-ben. Mi mondtuk, azóta semmit sem változott (Fotó: Ványi Ákos/smagpix)

Máté Krisztinának és Bárdos Andrásnak egy lánya és egy fia született. Fiúk, Ádám már 4 évesen kezdett karatézni, és már komoly diadalokat aratott. A budapesti Európa-bajnokságon bronzérmes lett, tavaly meg Dániában kapott Európa-bajnoki ezüstöt, de nyert már világkupát, a korosztályában pedig ötször volt magyar bajnok. Célja, hogy világbajnok legyen.

„Eleinte féltettem nagyon. És már nem csak őt, mivel pár esztendővel később a ma 12 éves Anna lányom is karatézni kezdett” – mesélte Máté Krisztina a Story magazinnak adott interjúban. Az édesanya azonban látja, hogy ez a sport milyen jó hatással van a gyerekeire: „Megtanulják, mi a kitartás, a küzdelem, a tisztességes verseny, hogyan kezeljék a tudást, egymást, a kudarcot és a győzelmet”.

Bárdos András akkor és most

Bárdos András és Máté Krisztina (Fotó: smagpix/Schumy Csaba)

Bárdos András tavaly ősszel jelentette be, hogy majd 25 év után távozik a Színművészeti Egyetemről, ahol egyetemi docensként dolgozott.

„Kedves Barátok, Ismerősök! Már nem dolgozom a Színművészeti Egyetemen. 25 év. Köszönöm az Egyetemnek, köszönöm a növendékeknek!” – írta akkor Facebook-oldalán Bárdos András.

Máté Krisztina korábban azt is elárulta, a férjével már évek óta a gyerekekhez igazítják a napirendjüket és a munkáikat, a versenyeket pedig igyekeznek családi programokkal is egybekötni.

Bárdos András akkor és most

Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

(Nyitókép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top