nlc.hu
Sztárok

Judy a horrorbalesetéről

Sorsszerűnek tartja Judy az életében a 22 évvel ezelőtti autóbalesetét

Kislányában látják viszont a 46 éves énekesnő régi arcát.

Judy mára úgy érzi, a 22 évvel ezelőtti autóbalesete formálta át testképzavaros, a külsőségekben elvesző lányból önmagát elfogadni képes, magabiztos nővé. Sokak szerint kislánya, Maja az énekesnő régi énjének kiköpött mása – írja a Bors.

Judy

Judy: „Simán meghalhattam volna 24 évesen, szerencsére nem így lett” (Fotó: Sajtószoba)

„Kíváncsi lennék, a baleset nélkül mi lenne ma azzal a csak a külsőségekkel foglalkozó, testképzavaros lánnyal, aki voltam. Aki csontsoványan is kövérnek látta magát, és sehogy sem felelt meg magának. Vajon hogy nézne most ki? (…) Ha őszinte akarok lenni, a lelkemnek sokkal jobb így, sorsszerűnek tartom az életemben a 22 évvel ezelőtti autóbalesetemet, mert átformált. Megtanított elfogadni, megszeretni magam, és nem elveszni a felszínes dolgokban” – vallotta be a bulvárlapnak a 46 éves énekesnő, aki azt is elárulta, már egyáltalán nincs előtte a régi arca, már azt szokta meg, amit a tükörben lát, kislánya azonban nagyon hasonlít régi önmagára.

„A családtagok Majában a régi arcomat látják. Nekem viszont a kislányomban inkább a habitusom köszön vissza, abban abszolút magamra ismerek” – árulta el.

Olvass még Judyról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top