nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelinnek elege lett

Gáspár Evelin: „Nem haknizni akarok, hanem pontot tenni az ügy végére”

Gáspár Evelin kiakadt, elege van a hírekből.

Az elmúlt hetekben minden a Gáspár családról szólt: kiderült, hogy szerepelnek a Van életünk című műsorban, majd Evelin sírva mesélt a Mokkában arról, hogy volt párja kompromittáló fotókat készített róla és ezekkel zsarolja. Ő azzal vetett véget az ügynek, hogy nem nyilatkozott tovább, ám a volt párja nem hagyta annyiban, több újságot is felkeresett.

Múlt héten Gáspár Bea posztolta, hogy Zsolti felgyújtotta a házuk mögötti nádast, amiből akár nagy baj is lehetett volna, ám nem jelentették fel a rokonukat. Később ő és Zsolti is a Balázsék vendége volt, ahol mindketten más sztorival álltak elő. Mindenki találgat, tele van a net összeesküvés-elméletekkel, ennek pedig – joggal – véget akarnak vetni. Gáspár Evelin egy posztban fogalmazta meg a mondandóját, az egész családja véleményét közvetíti.

A Masterchef-győztes Gáspár Evelin több részletet is megosztott mindkét ügyből, ám szeretné, ha az elkövetkező hetekben békén hagynák őt és a családját. Leszögezi, attól függetlenül, hogy sokat szerepelnek, nem vágynak az efféle felhajtásra, főleg nem ennek negatív vonzataira.

Legfrissebb sztárhíreink: 

gáspár evelin

Gáspár Evelin (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top