nlc.hu
Sztárok

Majka szerint ők álszentek

Majka kiakadt: „Miért kell ilyen álszent szarnak lenni?”

Majka egy rejtett kamerás felvételről beszél.

Kossuth-díjat kapott Nagy Feró – a díj megosztja az embereket, sokak szerint nem érdemli meg a Beatrice zenésze, de még többen gondolják úgy, hogy kijárt neki az elismerés. Hétfő óta egy rejtett kamerás felvétel terjed a neten, amelyen valaki felvette, ahogy Nagy Feró a Kossuth-díj korábbi várományosairól beszél. Ezt itt tudod megnézni. Minden bizonnyal ezen akadt ki Majka, aki a közösségi oldalán közvetítette a véleményét.

Csak hogy stílusos legyek : KURVA kiváncsi vagyok ,hogy beszélnek más Kossuth díjas művészek mikor rejtett kamerás felvételt készítenek róluk?!?! Miért kell ilyen álszent szarnak lenni?

Közzétette: Majka – 2021. március 18., csütörtök

Bár nem látunk bele a rapper fejébe, ezek a sorok bizonyosan arra vonatkoznak, hogy mások is beszélnek hasonlóan akkor, ha a barátaikkal vannak és nem látja, hallja őket senki más. A mondandója arra utal, hogy egyáltalán nem ítéli el a hallottak miatt Nagy Ferót, hiszen ez bárkivel megeshet. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

majka

Majka (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top