nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra szerint Dallos Bogi

Járai Kíra Dallos Bogiról: „Nagyon naiv és gyermekded elképzelései vannak”

Járai Kíra egy podcastben beszélt a Nyerő Párosról, valamint Puskás Petivel és Dallos Bogival való kapcsolatáról.

A Járai-házaspár nagyon megosztó volt a Nyerő Párosban, de az biztos, hogy a nézők megjegyezték a nevüket. Járai Máté azóta a Reggeli műsorvezetője lett, a feleségét pedig folyamatosan hívják különböző műsorokba vendégnek. Legutóbb a Pár perc Adrival című podcast vendége volt, ahol többek között a férjével való kapcsolatáról, a műsorról, az elmúlt hónapokról és a nyitott házasságról is beszélt. A Nyerő Páros kapcsán szóba jött Dallos Bogi, akiről kifejtette a véleményét. 

„Bogi egyrészt iszonyatosan fiatal, másrészt azt hiszem, nagyon naiv és gyermekded elképzelései vannak a kapcsolatokról és lehet, hogy ez így is marad. Lehetett látni, hogy ő ezt az egészet nem tudja hova tenni, annak ellenére, hogy erről nagyon sokat beszélgettünk, négyszemközt is. Minden egyes beszélgetés után úgy tűnt, hogy valamelyest megértjük egymást, hogy mit miért csinálunk, de aztán mindig jött Boginak egy-egy olyan kijelentése, amiből kiderült, hogy egyáltalán nem. Nem csak hogy nem értjük egymást, de nem is akarja egy kicsit sem megérteni”

– részletezte Járai Kíra, majd hozzátette, bennük nincs tüske emiatt, de azt hallotta, hogy Bogiék irányából még mindig van. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

járai kíra

Járai Kíra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top