nlc.hu
Sztárok

Nagy László még nem vált el

Nagy László felesége először szólalt meg a válással kapcsolatban

Nagy László még házas, felesége azt nyilatkozta, hogy még nem indították el a válást, majd hozzátett, hogy eddig még nem.

Nagy László hosszú évekig boldog házasságban élt, ám a jelek szerint ennek vége. Az egykori kézilabdázó pár nappal ezelőtt posztolt a közösségi oldalán az új barátnőjével, Sónyák Szilviával. A mai napon több információ is megjelent a playmate-tel kapcsolatban, amelyekről korábbi párja, Vermes Krisztián beszélt a Blikknek. A lap felkereste Nagy László feleségét, Erikát, aki elárulta, hogy még nem váltak el. 

„Tekintettel arra, hogy Laci a gyermekem édesapja, most sem, és a jövőben sem fogok róla rosszat mondani, azonban éppen kiskorú lányunk érdekében szeretnék pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani. Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig” – mondta a Borsnak Erika.

nagy lászló erika

Nagy László és a felesége (Fotó: Facebook)

Botrányos válások: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top