nlc.hu
Sztárok

Emily Ratajkowski szülés után

Emily Ratajkowski a szülés után 11 nappal megmutatta a lapos hasát, kiakadtak a kommentelők

Kevesebb mint két héttel a szülés után megmutatta a zavarba ejtően lapos hasát Emily Ratajkowski, nem aratott vele osztatlan sikert.
Emily Ratajkowski

Március 8-án megszületett Emily Ratajkowski első gyermeke. A 29 éves modell azóta már a szülés pillanatairól és a szoptatásról is megosztott fotókat a közösségi oldalán.

A napokban viszont olyan felvételeket tett ki magáról, amelyek kiverték a biztosítékot a netezőknél. A modell 11 nappal a szülés után mutatta meg a testét, ahogy a saját ruhamárkáját népszerűsítette. Ám senki nem a pizsamát nézte, hanem Ratajkowski tökéletesen lapos hasát:

A posztnak nem volt túl jó fogadtatása. A kommentelők hihetetlennek nevezték, hogy ennyi idő alatt így visszanyerte az alakját a modell, de nem vonták kétségbe, hogy valódiak a felvételek.

Inkább azon akadtak ki, hogy Emily Ratajkowski a fotókkal csak azt érte el, hogy ezután nők ezrei fogják még rosszabbul érezni magukat a szülés utáni alakjuk miatt. Ezért sokan úgy gondolják, hogy aki ennyire szerencsés alkat, az jobban tenné, ha nem mutogatná magát ennyire.

Akadt olyan is, aki védelmébe vette a modellt, és azt írta: a testpozitív hozzáállásban az is benne van, hogy minden női testhez pozitívan viszonyulunk, nem csak ahhoz, amit ismerősnek látunk vagy érzünk. Emellett minden nőnek joga van ahhoz, hogy megmutassa a testét.

(Kiemeltl kép: Instagram/emrata)

A női test szülés után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top