nlc.hu
Sztárok

Laky Zsuzsi és férje

Egy ország kedvencei lettek a Legbátrabb Párosban: mi lett Laky Zsuzsival és ketrecharcos férjével?

Egy ország szerette meg a Dietz-Laky párost, akikről az elmúlt időben nem sokat hallani. Lássuk, mi történt velük az elmúlt időszakban.

Laky Zsuzsit 2003-ban ismerte meg az ország, amikor ő nyerte el a Miss Európa címet. Férje, Dietz Gusztáv MMA-harcos, akivel 2010-ben házasodtak össze, és azóta két kislányt nevelnek a legnagyobb egyetértésben.

Bár számos lehetőség kínálkozott arra, hogy a szépségéből éljen, Laky Zsuzsi nem érzi áldozatnak, hogy a párjával és a gyerekeivel teljesedett ki az élete. Sokáig nem különösebben vonzotta az anyaság gondolata, férjével való találkozása azonban mindent megváltoztatott.

Laky Zsuzsi és férje

Laky Zsuzsi a férjével (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

„Jó érzés, hogy gyereknevelés közben is igazi nőnek érezhetem magam. Guszti szerint régen kisfiús alkatom volt, a szüléseknek köszönhetően sokkal nőiesebb lettem. Kikerekedtem, és bár most pluszkilók is vannak rajtam, a férjem így is vonzónak talál. Ezért is mondom, hogy nem áldoztam be a karrieremet és a nőiességemet, az anyaság tett igazán nővé” – árulta el az egykori szépségkirálynő korábban a Story magazinnak.

A páros között nagy az egyetértés, amit be is bizonyítottak: 2018-ban megnyerték a Legbátrabb párost. A TV2 műsorának győztes házaspárja ezzel tízmillió forintot vihetett haza Máltáról.

Elmondásuk szerint nagyon jól jött nekik ez a tízmillió forint, mert fel kellett újítaniuk a gödi házukat. Építkezés helyett ugyanis egy régi felújítandó házat vettek, amire még bőven kellett költeni.

Ritkán mutatkoznak a nagy nyilvánosság előtt

2019-ben a Jégvarázs 2 bemutatójára érkezett Laky Zsuzsi kislányaival, akik ugyanolyan gyönyörűek, mint édesanyjuk.

A nagyobbik lány, Luca, tavasszal lesz 11 éves, és édesanyja szerint nagyon nyugodt természet, a húga pedig pont az ellentéte. Lujza januárban ünnepli majd a 8. születésnapját.

Laky Zsuzsi és férje

Laky Zsuzsi, Lucával és Lujzával a Jégvarázs 2. bemutatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Utoljára pedig a Life TV Vacsorakirály adásában láthattuk Laky Zsuzsiékat 2020 novemberében, ahol férje, Dietz Gusztáv látta vendégül a celebeket.

Ezek is a Vacsorakirályban történtek:

(Nyitókép: smagpix/ Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top