nlc.hu
Sztárok

Rózsa György a szerelemről

Rózsa György 73 évesen sem mondott le a szerelemről

Rózsa György szerint 70 fölött se adja fel senki, hogy társra lel, ő is mindenhol udvarol, ahol nőkkel találkozik.
Rózsa György

A 73 éves Rózsa György a napokban kapta meg az első oltást, és alig várja, hogy beadják neki a másodikat, és végre maszk nélkül is megölelhesse Ádám nevű unokáját, aki már fél éves – írja a Blikk.

A legendás tévés nagyon el tud érzékenyülni, amikor lányát és unokáját figyeli.

„Az elmúlt években sajnos szinte mindenkit elvesztettünk a családból, és nagyon aggódtam, hogy mi lesz a lányommal, ha esetleg velem valami váratlan történik, hisz csak mi vagyunk egymásnak. Nagy megnyugvás nekem, hogy van családja, párja és kisfia, így már biztosan nem marad egyedül”

– mondta Rózsa György.

A műsorvezető még mindig hisz a szerelemben, és nagyon fontosnak tartja, hogy az ember ne csak fiatal korában legyen szerelmes. Idősebb korban, teszi hozzá, már nem a szex a legfontosabb, hanem az őszinte szeretet.

Öt éve van egyedül, de azt vallja, senki se adja fel, aki 70 fölött egyedül van.

„Most is udvarolok mindenhol, ahol nőkkel találkozom. A boltban, a parkokban séta közben, Instagramon, bárhol. Úgy látszik, a vadászösztönöm még a régi…”

Rózsa György azt is elárulta, hogy a külső önmagában kevés nála, ma már „bölcsebben szerelmes”. Elismeri, hogy ebben a korban már nehezebb társat találni, sokkal rigolyásabb az ember, megrögzött szokásai vannak, és alapvetően már nem változik.

(Kiemelt kép: Instagram/Rózsa György)

Rózsa György az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top