nlc.hu
Sztárok

Így kapta meg a koronavírus elleni vakcináját Lakatos Márk

Így kapta meg a koronavírus elleni vakcináját Lakatos Márk

Divatról, válságról, és az oltásáról is mesélt Lakatos Márk.

Az Index podcastjében elhangzott beszélgetésben számtalan témát beszélt ki, köztük a Náray Tamással való kapcsolatáról is vallott Lakatos Márk, mostani koronavírus-járvány okozta gazdasági válság hatásairól is, és az oltakozásáról is.

„A kereskedelem és egy csomó minden megváltozik, és sorra tűnnek el boltok, éttermek, szolgáltatások. Közben egy csomó tőke halmozódik fel egy-egy kézben. Átalakulnak a vásárlási és utazási szokásaink” – mondta Márk, és beszélt arról is, hogy a saját éttermét is be kellett zárni, de nem saját döntésből, hanem az Hold utcai piac bezárása miatt. 

Az interjúban arról is szó esett, hogy miként kaphatta meg a koronavírus elleni oltást 44 éves egészséges férfiként. Lakatos Márk pénteken kapta meg a koronavírus elleni oltást, a kommentelők azonban egyből letámadták, mondván, túl fiatal és egészséges ehhez, hogyan kerülhetett sorra ilyen hamar. A beszólások nyomán a 44 éves stylist megindokolta az oltakozást. Elmondása szerint a háziorvosa hívta be, ő pedig nem gondolkodott, boldogan ment.

„Bolondok napján fogom megkapni a másodikat, bármit is jelentsen ez” – tette hozzá. Semmi komolyabb mellékhatást nem tapasztalt, csupán 2-3 napig nyomottabb volt, kóválygott, mint az őszi légy.  Azt is elmesélte, hogy a Reggeli című műsor – ahol ő műsorvezető – egyik vendégéből inspirálódva, ő is felhívta a háziorvosát, hogy ha netán van olyan oltóanyag, amiért nem jelentkezik a tulajdonosa, aki a listán szerepel, azt ő szívesen elfogadja.

„Minél több ember, minél hamarabb megkapja az oltást, annál hamarabb nyithatunk ki” – teszi hozzá.

(Ripost)

Fotó: Lakatos Márk (Viasat6)

celebcella lakatos márk vallomás

Lakatos Márk a Celebcellában (Fotó: Viasat6)

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top