nlc.hu
Sztárok

Startupnál fog dolgozni Harry herceg

Saját láb: egy startupnál fog dolgozni Harry herceg

Harry herceg vezető pozíciót fog betölteni egy amerikai start-up vállalatnál, amely a munkavállalók számára biztosít tréningeket és mentálhigiénés tanácsadást.

A San Franciscó-i székhelyű BetterUp Inc honlapja szerint a sussexi herceg a vezetőség tagjai közé tartozó chief impact officerként fog részt venni a cég munkájában.

Harry herceg új pozíciójáról a The Wall Street Journal számolt be elsőként kedden és meg is szólaltatta a herceget, aki elmondta, azért vállalta a munkát, hogy „segítsen hatással lenni az emberek életére”.

harry herceg

Harry herceg egy startupnál helyezkedett el (Steve Parsons / POOL / AFP)

„A proaktív coaching végtelen lehetőséget teremt az egyéni fejlődésre, a fokozott tudatosságra és összességében egy jobb életre” – jegyezte meg a herceg.

Harry egyebek között a mentális egészséggel kapcsolatos tudatosság erősítéséért, valamint a cég dolgozói és ügyfelei alkotta közösség sokszínűvé tételéért lesz felelős.

Harry herceg és amerikai felesége, Meghan sussexi hercegnő tavaly januárban jelentették be, hogy visszalépnek a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióiktól, pénzügyileg függetlenné válnak és a jövőben idejük nagy részét Amerikában töltik. A házaspár azóta letelepedett Kaliforniában és létrehozta az Archewell Productions nevű produkciós céget, podcasteket készít a Spotify számára és Archewell néven jótékonysági alapítványt működtet a közösségek egyesítésére.

Nem mellesleg nemrég interjút adtak Oprah Winfrey-nek, amiben számos váddal illették a brit királyi családot. 

(Kiemelt kép: Steve Parsons / POOL / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top