nlc.hu
Sztárok

Indul a Házasodna a gazda

Megvan, mikor indul a Házasodna a gazda új évada

Az RTL Klub társkereső realityje a negyedik évaddal jelentkezik. Az idei első adásban bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák.

Április 10-én, szombat este 21:05-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.

Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy éppen burgonyatermesztéssel foglalkozik. Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel és házi tejtermékek előállításával keresi a kenyerét, míg más egy lovardát üzemeltet, és van olyan gazda, aki automata fejőrobotot alkalmaz a gazdaságában. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.  

Ahogy már a Házasodna a gazda előző három évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki most videóchaten ismerkedik meg a gazdasszonyokkal és gazdákkal.

Nádai Anikó a Házasodna a gazda műsorvezetője

Nádai Anikó a Házasodna a gazda műsorvezetője

Emlékeztek még az előző évad szereplőire? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top