nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia tévés karrierje

Liptai Claudia: „Ha eltűnne az Insta és a Facebook, jó néhány ember elfüstölne”

Liptai Claudia először nem kapott lehetőséget, később felkérték, hogy szerepeljen a ’Csíííz’ című műsorban, amely után egymást érték televíziós megkeresései.

Szinte a kereskedelmi televíziók berobbanásával egy időben tűnt fel a képernyőn Liptai Claudia, akit volt főiskolai társa, Árpa Attila hívott el élete első, televíziós castingjára. „Abban az időben olyan arcok is feltűntek a televízióban, akik korábban ismeretlenek voltak. Engem Árpa Attila hívott el az első tévés castingra. Együtt jártunk főiskolára, ő producernek tanult, én színésznek készültem. A szereplőválogatás után jelezték, hogy ez most nem sikerült. Aztán később mégis felhívtak, bekerültem a ’Csíííz’-be Koltai Róberttel, Beleznay Endrével és Magyar Attilával. Akkor egészen más volt a televíziózás”emlékezett vissza Liptai Claudia, aki úgy látja manapság a streaming-szolgáltatók és a – gyakran tartalom nélküli influencerek – egyre nagyobb teret kapnak.

„Ha eltűnne az Insta és a Facebook, jó néhány ember elfüstölne, mert csak abban a térben léteznek. Persze ha van kereslet, van kínálat is. Az más kérdés, hogy sok esetben nincs ezek mögött az emberek mögött valós tartalom. Megint más világ a youtuberek világa, ott is vannak olyanok, akiket érdemes követni, de sajnos ott is sok a valódi tartalom nélküli videómegosztó” – mondta a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki lányát, Pankát, óvva inti attól, hogy ez utóbbi kategóriába tartozzon.

„Négy évvel ezelőtt Panka felém fordult és azt mondta, szeretne egy Youtube-csatornát csinálni. Akkor én azt mondtam, hogy bár nagyon szeretem és támogatom őt, tisztában vagyok a képességeivel, de csak akkor indítsa el, ha azon valamit tényleg csinál. Csak azért elindítani, hogy a hatszázadik legyen valamiben, vagy azért, mert az buli, inkább ne. Pláne, hogy emiatt kapná is az ívet a videók alatt, ami nagyon rosszul érintené. Akkor azt mondtam neki, hogy ne indítson ilyet” – árulta el férjének, Pataki Ádámnak az ÉdesKettesben Liptai Claudia.

liptai claudia pataki ádám sláger fm

Liptai Claudia és Pataki Ádám (Fotó: Sláger fm)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top