nlc.hu
Sztárok

Eltemették Rubint Réka édesanyját

Eltemették Rubint Réka édesanyját, megható sorokkal emlékezett rá a fitneszlady

Rubint Réka édesanyjának temetésére tegnap délután került sor.

Több mint egy héttel ezelőtt hunyt el Rubint Réka édesanyja. A fitneszlady rövid időn belül mindkét szülőjét elveszítette, ami nagyon megrendítette lelkileg. A családján kívül is rengetegen támogatják a gyászában, akiknek meg is köszönte nemrég a kedvességet. Réka édesanyját a tegnapi napon búcsúztatták el.

Tegnap délután egy korszak végleg lezárult az életemben🥺💔🖤 10nappal ezelőtt, 2021 március 20-án a karjaimban elhunyt...

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2021. március 30., kedd

„Tegnap délután egy korszak végleg lezárult az életemben. 10 nappal ezelőtt, 2021. március 20-án a karjaimban elhunyt az Édesanyám.
»Tragikus hirtelenséggel« – fogalmazódik meg bennünk! Majd miközben darabjaira hullik a szívünk, jön a következő kérdés: Miért így?
Ez a kérdés foglalkoztat engem is napok óta, de felidézve az elmúlt éveket, hónapokat és napokat … szép lassan megérkeznek a válaszok, ami mára már békét és megnyugvást hozott a lelkemben. Azt mondják , hogy Édesanya és gyermeke közt a lelki köldökzsinór soha el nem szakad. Ezt érzem én is … egyedül az vigasztal, hogy úgy mehettél tovább, amilyen Te magad is voltál … szépen. Nem kínok közt, betegen egy rideg kórházban, hanem a szeretteid energiájának óvó biztonságában…” – írta a közösségi oldalán Rubint Réka.

rubint réka anyja

Rubint Réka az édesanyjával (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top