nlc.hu
Sztárok

Nagyot változott Jaksity Kata élete

„Ezt most el kellett engednem” – párkeresési nehézségeiről vallott a 4 éve elvált tévés, Jaksity Kata

A háromgyermekes műsorvezető egyelőre az egyedüllétre rendezkedett be.

Nehéz év áll Jaksity Kata mögött, ám a 48 éves tévés nem esett kétségbe, amikor egyik napról a másikra elveszítette a munkáját. Azóta átképezte magát és új munkába kezdett, a párkeresés azonban most a háttérbe szorult – írja a Blikk.

Jaksity Kata

Jaksity Kata elárulta: jelenleg kevés idő jut magára (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„A tartalékok nagy részét feléltük, én pedig sokszor szomorú voltam, hogy mi lesz velünk. Nem akartam kölcsönkérni, egyedül akartam megoldani. Még a tavasz során elvégeztem a Yale Egyetemen a jóllét tudományával foglalkozó kurzust. (…) Ezután kezdtem el a mentális és lelki egészséggel foglalkozó coach képzést. (…) Mellette a produkciós cégemet is elkezdtem felfuttatni” – mesélte Jaksity Kata, aki egy házban él a 22, 15 és 6 éves gyerekeivel, valamint az idős szüleivel.

A műsorvezető 2017-ben vált el férjétől, s bár azóta próbálkozott a párkereséssel, egyelőre nem ez a prioritás az életében. „Alapvetően az egyedüllétre rendezkedtem be. (…) Volt korábban pár randim, de én nem szórakozni akarok. (…) Most, hogy itthon vannak a gyerekek, nem tudok elég időt és energiát szánni arra, hogy elinduljon egy kapcsolat. Ezt most el kellett engednem, háttérbe szorítottam a gyerekek és a munka miatt” – vallotta be.

Olvass még Jaksity Katáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top