nlc.hu
Sztárok

Karda Bea a daganatos betegségéről

Karda Bea: „13 év után ismét szembesültem a betegséggel, és úgy éreztem, ebbe bele fogok halni”

Karda Bea kétszer is megküzdött a daganatos betegséggel.

Karda Bea életében kijutott bőven a boldogságból, szerelemből, sikerből, ám a jó dolgok mellett sajnos a legrosszabbakat is megtapasztalta. 13 évvel ezelőtt, 57 esztendős korában diagnosztizáltak nála először daganatot. Bár túljutott rajta, gyötrelmes időszakként emlékszik vissza rá. Egy évvel ezelőtt pedig a szokásos éves kontrollnál ismét rosszindulatú daganatot állapítottak meg nála. 

„Egy évvel ezelőtt a szokásos kontrollon befeküdtem a vizsgálatra, és azt mondták, hogy megjelent egy kis 18 milliméteres folt a másik mellemben. A biopsziát követően kiderült, rosszindulatú daganat. 13 év után ismét szembesültem a betegséggel, és úgy éreztem, ebbe bele fogok halni” – árulta el a Story magazinnak Karda Bea, aki ezután erőt vett magán, és ismét győzött. 

„A műtét jól sikerült, négy-öt hetet kellett várnom, hogy megtudjam, kell-e kemoterápiára járnom. Majd’ megőrültem a félelemtől, hogy vajon lesz-e áttétem. Kemoterápia helyett sugarat kaptam, ráadásul éppen a karanténidőszak legelején. Szeptemberben, életemben először nem voltam képes megünnepelni a születésnapomat. Lacimmal koccintottunk, de a születésem helyett a túlélést ünnepeltem. Hetven helyett 69 + 1 éves lettem. Bár óvatosan fogalmazok, úgy érzem, legyőztem a betegséget, és ebben ugyan csak reménykedni lehet, bízom benne, hogy ezt követően soha többé nem fogok rossz hírekkel szembesülni” – mondta.

story magazin

Story magazin

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top