nlc.hu
Sztárok

Növényi Norbert koronavírusos

Növényi Norbert durva tünetekről számolt be: „Mintha szöget vertek volna a halántékomba”

Növényi Norbert is elkapta a koronavírust, borzalmas tünetekről számolt be.

Már több mint egy éve tombol a koronavírus-járvány, rengetegen megfertőződtek. Természetesen az ismert embereket sem kerülte el a vírus, nagyon sokan beszámoltak a tüneteikről, a minap éppen Növényi Norbert írt egy hosszabb bejegyzést a témában.

Sziasztok! Eddig nem akartam jelezni, mert ramaty állapotban voltam, de már tudok beszélni róla! Sajnos meg fertőződtem...

Közzétette: Növényi Norbert – 2021. március 29., hétfő

Mint kiderült, ő és a párja is elkapta a vírust, ami csak egy hosszabb procedúra után derült ki. Eleinte lázas volt, majd olyan köhögőrohamok jöttek rá, amilyet még sosem érzett azelőtt.

„Embertelen volt, mert csak apró levegőt tudtam venni, nem tudtam a tüdőm teleszívni és hihetetlen fullasztó köhögőrohamok jöttek, ami rengeteg váladékot hozott elő az orromból és köhögtem fel a tüdőmből. A fejem úgy éreztem minden egyes köhögési rohamnál, hogy szétrobban mintha szöget vertek volna a halántékomba, úgy éreztem, hogy a szememet mintha valami kiakarta volna tolni a fejemből, a tüdőm a hasammal együtt majd szétrobbant. Hihetetlenül fájt mindenem és őszintén úgy éreztem, minden egyes köhögési rohamnál, hogy az lesz számomra az utolsó! Öt nap után a tünetek elkezdtek enyhülni és ma már elmondhatom, hogy jól vagyok. Bevallom, féltem, féltem, hogy elvesztem a szeretteimet, hogy nem mondtam nekik eleget, hogy mennyire szeretem őket, hogy mennyire fontosak nekem!”

 

– vallotta be az egykori sportoló a közösségi oldalán.

növényi norbert

Növényi Norbert (Fotó: Smagpictures)

Sztárok és a koronavírus: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top