nlc.hu
Sztárok

Dér Heni a Z-generációról

Dér Heni nagyon keményen beszólt a mai fiataloknak

Az énekesnő teljesen kiakad a Z-generáción.

A Life TV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában a generációs problémák téma is szóba került a műsorvezetők – Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóri –, valamint a meghívott vendégek (Dér Heni, Szabó Ádám és Cooky) között.

Dér Heni,

Dér Henit elkeseríti a mai fiatalok tiszteletlensége (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

A 8 hónapos terhesen is edző Dér Heni nem kertelt, amikor elmondta véleményét a Z-generációról. A 34 éves énekesnő teljesen ki van akadva a mai fiatalokon, mivel úgy látja, hogy semmit és senkit nem tisztelnek. Véleménye szerint nulla alázat van bennük, és az, hogy senkinek nem adnak tiszteletet, mérhetetlenül zavarja őt.

Dér Heni,

A Z-generáció viselkedése kiverte a biztosítékot Dér Heninél (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„A legfontosabb és a legsúlyosabb problémaként azt látom, hogy a mostani generációban sokkal kevésbé tud kialakulni bárminemű tisztelet a felnőttek felé, vagy bárki felé, mint a régebbi generációkban. Nincs meg. Lehetsz te orvos, lehetsz te tanár, lehetsz bárki, a saját területeden, lehetsz egy hasonló korú fiatal, senkinek nem adnak tiszteletet – és ez engem nagyon elkeserít” – jelentette ki az énekesnő, aki a gyereknevelésben is tart a generációs szakadéktól.

„Én egy kicsit félek, megmondom őszintén. Mert nem tudom, hogyan fogok jól nevelni majd, hogy azzal ne legyen ellenségem a saját gyerkőcöm, és tudjunk barátként kommunikálni tovább. De azért az irányt is nagyjából meg tudjam neki mutatni” – vallotta be.

Ezekre is a Bréking!-ben derült fény:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top