nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin és Lakatos Levente vlogja

Gáspár Evelin és Lakatos Levente az élet nagy kérdéseit fejtegeti – elindult az Evi és Levi

Gáspár Evelin és Lakatos Levente a saját életük tapasztalataival segítenek.

Gáspár Evelin és Lakatos Levente régóta ismerik egymást, többször szerepeltek már együtt különböző videókban. A népszerű író nemrég úgy döntött, Győzike lányával indít videósorozatot, amelyben a nézők, követők, olvasók kérdéseire válaszolnak a saját tapasztalataik alapján.

Ma ki is jött az első rész, amiben komoly témákat boncolgatnak.

Az első epizódban két nézői kérdésre válaszoltak. Arra keresték a megoldást, hogy milyen élethelyzetbe kerül valaki, aki egy ismert emberbe szeret bele. Evelin elárulta, ő nem a külsőségekre kíváncsi, hanem arra, hogy az illető, aki randira hívja, mennyire kreatív.

„Fontos, hogy a férfiakkal szemben is toleráns legyen. Férfiakkal is mozgok a munkám kapcsán, mint például veled. A páromnak pedig tolerálnia kell, hogy ilyen a munkám”

– árulta el a Van életünk! szereplője. Azt is elmondta, az exe nem értette meg, hogy miről szól az élete, többek között ez vezetett a kapcsolatuk végéhez. Az is kiderült, hogy Evelin érdeklődött egy ismert rapper iránt az utóbbi időben, de lyukra futott nála. 

A másik téma kicsit komolyabb hangvételű volt: a kérdező elárulta, az édesapja folyamatosan verte az anyját a szeme előtt, sok volt vele a probléma, ám egy ideig nem tudtak megszabadulni tőle. Lakatos Levente elárulta, ő már gyerekkora óta nem beszélt az apjával, ám ez a saját döntése volt, és sok történés vezetett odáig, hogy végül meghozza ezt a döntést.

Mi is ez pontosan?

Az Evi és Levi egy segítő szándékkal létrehozott videós projekt. Evelinnel a videókban a követőink, nézőink és nem utolsó sorban az olvasóim által küldött, főleg lelki természetű problémákra igyekszünk baráti megoldási tanácsokkal szolgálni. Hasonló projekt ez, mint a Bizalmas ügyek poszt-sorozatom volt az Instagramon – írja Lakatos Levente.

Legfrissebb sztárhíreink: 

lakatos levente gáspár evelin

Lakatos Levente és Gáspár Evelin (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top