nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera a gyomor-bypass műtétje előtt-után

Tóth Vera így nézett ki a gyomor-bypass műtétje előtt, ennyit változott 5 év alatt az énekesnő

Évfordulót ünnepelt Tóth Vera: 5 éve feküdt kés alá.

Tóth Vera úgy véli, élete legjobb döntését hozta meg, amikor 5 évvel ezelőtt rászánta magát a gyomor-bypass műtétre. Az anyaságra immár felkészült énekesnő állítja, az operáció helyrebillentette a lelki- és testi egyensúlyát – mindezt egy hosszú posztban vallotta be az Insta-oldalán

Tóth Vera

Tóth Vera most már jól érzi magát a bőrében – Forrás: tothveraofficial / Instagram

Ma van az 5. évfordulója annak a műtétnek, ami életem legjobb döntése volt. (…) Ekkora fellélegzés megszabadulni egy olyan súlyfeleslegtől, ami minden napomat megpecsételte és az egészségemet is veszélyeztette. Nekem ez a legnagyobb boldogság, hisz általa kedvet kaptam az élethez, a rendszeres edzésekhez, az aktív léthez, a mozgáshoz, túl vagyok életem első futóversenyén és még sorolhatnám, mi mindent köszönhetek ennek az egésznek. Tudom, van, aki nem tudja ezt elfogadni, van akinek ez nem igazi munka, de azt gondolom, minden magadért hozott döntés bátor cselekedet, amire büszke lehetsz és én erre büszke vagyok, mert az igazi meló, csak a műtét után kezdődik mint testileg, mint lelkileg” – olvasható a bejegyzésében, ahol műtét előtti és utáni, valamint 5 évvel későbbi fotókat is közzétett.

Tóth Vera

Tóth Vera pluszkilókkal és azok nélkül – Forrás: tothveraofficial / Instagram

Olvass még Tóth Veráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top