nlc.hu
Sztárok

Verebes István a Heti hetesben való szerepléséről

Verebes István: „K@rvaság volt ez a részemről” – a Heti Hetesben való szerepléséről vallott a 73 éves színész-rendező

Verebes István elárulta, miért ült be egykor a Heti Hetes műsorba.

Verebes IstvánVasárnapi Blikknek adott hosszú interjúban többek között a Heti Hetesben való szerepléséről is őszintén vallott.

Verebes István

Verebes István nem titkolja, nagyon jól keresett a Heti Hetesben (Forrás: YouTube)

„A Heti Hetest kizárólag azért vállaltam el, mert a fiam épp akkor nézett ki magának egy egyetemet Londonban. Ami nem volt két fillér: több tízmillió forintos tétel. Ha a fiamnak nincs ilyen vágya, nem ülök be abba a műsorba. Igen, mondjuk ki, kurvaság volt ez a részemről. Tisztában voltam ugyan a következményeivel, de azt mondtam magamban: megpróbálom tisztességgel csinálni. De eljött egy pont, amikor felálltam. Aztán ott volt még a Napkelte, az viszont rangot adott. (…) Ott is nagyon jól kerestem. Három dologra kellett nekünk mindig a pénz: a gyermekeim külföldi taníttatására, az utazásokra és az otthonunkra” – mesélte a 73 éves színész-rendező, aki szerint Havas Henriket pont a Heti Hetes rontotta el.

„Eljutottam oda, hogy kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el. Ott mindenki szerepet játszott, ő volt a Tanár úr, a mindent tudó, mindenkit ismerő, »hatnapos« államtitkár figura. Aztán a műsornak vége lett, ő meg benne maradt a figurában. Nagy kár érte” – jegyezte meg Verebes.

Olvass még Verebes Istvánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top