nlc.hu
Sztárok

Farkas Alexandra a gyerekvállalásról

Farkas Alexandrát már nagyon idegesíti, hogy állandóan a gyerektémával zaklatják

Még a közértben is megkapja ezt a kellemetlen kérdést az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja.

Farkas Alexandrát már nagyon idegesíti, hogy állandóan a gyerektémával zaklatják, pedig neki gyerek nélkül is teljes az élete. 

Farkas Alexandra

Farkas Alexandrát még a közértben is a gyerekvállalásról faggatják – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja 3 éve él boldog házasságban férjével, Balázzsal. Már csak ritkán támadják őt a 26 év korkülönbség miatt, viszont állandóan megkapja a kérdést, hogy miért nincs még gyerekük. Ez érthetően nagyon bosszantja már őt.

Lemész a közértbe, és jön az a kellemetlen kérdés: ‘Olyan szépek vagytok, de gyerek mikor lesz már?’. Ránézek, és azon gondolkozom: Tényleg te ránk nézel, látsz egy boldog párt, és az jut eszedbe, vajon mibe tudok belekötni? Vajon mi az a dolog, ami hiányozhat az életéből?’ És akkor a Balázs mindig megnyugtat: ‘Gondolj bele, hogy ha neki ez jut először az eszébe, amikor ránk néz, akkor valószínű, nála hiányzik valami. Vagy azért, mert nem biztos, hogy ő igazából akart volna gyereket, és ezért nem biztos a saját életében. Vagy pedig azért mert nem jön neki össze’ ” – fakadt ki a LifeTV Ébredj velünk című műsorában.

Ezt a kérdést elég erőteljesen megkapom viszonylag mindenhol: ‘És gyereketek mikor lesz?’ Hát, mondom nem tudom. Te szültél ma már? Vagy menstruáltál? Akkor mesélj róla!’ ” – mesélte Farkas Alexandra, hogyan tudna ő is kellemetlenül visszakérdezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top