nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsára felszaladt 1-2 kiló

Nyertes Zsuzsa: „Kötözött sonkának éreztem magamat”

Megkapta a második oltást, és nyilatkozott is. Nyertes Zsuzsa a Sinopharm vakcináját kapta.

„Nagyon jól vagyok. A tavasz a legkedvesebb évszakom, boldog vagyok, hogy jön a meleg és a jó idő, és a rohadt vírus visszaszorul. Tiszta szívemből drukkolok, hogy meginduljon a visszaszámlálás a nyitásig, mert azért aggasztó híreket kapunk” – magyarázta Nyertes Zsuzsa a Ripostnak

A színésznő arról is mesélt, hogy otthon elfoglalja magát. Sokat főz, illetve a testvére gyerekeire vigyáz. Hozzátette, hogy az utóbbi hónapokban elmaradoztak az edzések, de ha jön a jó idő, akkor már kimegy a szabadba sportolni. „A főzésben vezetem le a plusz energiáimat. Mindennap tornázgatok, de rám pattant 1-2 kiló, de jön a jó idő, mire a színpadra kerülök, a nézők a régi Nyertes Zsuzsát látják majd a színpadon. Múltkor felvettem a farmeremet, hát… kötözött sonkának éreztem magamat, de ez legyen a legnagyobb problémám” – közölte. 

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Fotó: (MTVA / Zih Zsolt)

Nyertes Zsuzsa arról is mesélt, hogy júliusra már van 4, augusztusra pedig két előadása. Nagyon várja, hogy újra közönség elé állhasson. 

Sztár + Sinopharm: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top