nlc.hu
Sztárok

Meghízott Köllő Babett

Tévé előtt nassolós feleséggé vált Köllő Babett, keményen küzd a pluszkilókkal a színésznő

Hízott a karanténban, most fogyni akar a Sztárban sztár zsűritagja.

A karanténidőszak nem csak az emberek mentális egészségére volt rossz hatással, hanem a kilók gyarapodásának sem tett jót. Köllő Babettet sem kímélték a pluszkilók. Igazi, tévé előtt nassolós feleséggé vált a bezártságban. 

Köllő Babett

Köllő Babett nem titkolja: felkúszott rá pár pluszkiló (Forrás: Tények Plusz – videó)

A 42 éves színésznő őszintén vállalja, hogy az otthoni edzést nem neki találták ki. „A legnagyobb problémám az otthoni edzéssel az, hogy iszonyatosan lusta vagyok” – vallotta be a Tények Plusz kamerái előtt Köllő Babett, akinek jelenleg igazi kihívást jelent a fogyás.

„Rajtam 4 kiló van, amitől szeretnék megszabadulni. A karantén előtt úgy éreztem, ezt sokkal könnyebben le tudtam adni. Pár napig nem ettem, vagy kevesebbet ettem, és ez működött. Most már kezdek mindent megvonni magamtól. (…) Comb-fenékre kell dolgoznom, ezt tudom” – árulta el a Sztárban sztár zsűritagja, akinek szüksége van a személyi edzője segítségére is, ugyanis az otthoni tornát hajlamos idő előtt abbahagyni.

Olvass még Köllő Babettről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top