nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera rajzolva gyászol

Tóth Vera: „Talán van egy hely odaát, ahol egyszer együtt lehetünk” – kiöntötte a szívét a 36 éves énekesnő

Tóth Vera nehéz pillanatokat élt meg.

Rossz híreket kapott Tóth Vera: koronavírusban elhunyt egy kedves ismerőse. A párjával már gyereket tervező énekesnő 8 éve nem rajzolt, de most úgy érezte, csak így képes túltenni magát a lesújtó híren. Insta-posztjában megmutatta a követőinek, hogy egy különleges angyalt rajzol a gyászában – szúrta ki a Bors Tóth Vera közösségi oldalán.

Tóth Vera

8 év után újra rajzolt Tóth Vera, lelkiállapotának szüksége volt erre (Forrás: Life TV)

„Ma este jött a hír, hogy egy szívemnek kedves, ámde távoli ismerősöm is áldozata lett a vírusnak… 8 éve nem rajzoltam. Nem is vagyok nagy tehetség benne, de, ha belém ragadt volna ma, amit érzek, nem is tudom mi lett volna a lelkemmel. Egy kellemes, meditatív zene hallgatása közben, a belül tomboló vihar a lelkek begyűjtő angyalát rajzoltatta le velem. Azt az angyalt, aki majd megnyugtat, ha úgy adódik, hogy értelmetlenül halunk meg.. de ki tudja, van e olyan, hogy értelmetlen…talán van egy hely odaát, ahol egyszer együtt lehetünk és majd ott sem kell egyedül, céltalanul, félelmekkel tele keresgélni, talán lesz valaki, aki segít odatalálni… talán ő, talán…. – írta a rajzához, ami a követői szerint gyönyörű. 

Olvass még Tóth Veráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top