nlc.hu
Sztárok

Kaszás Géza korát kevesen hiszik el

Elképesztő formában van Kaszás Géza, ki nem találnánk, hányadik születésnapját ünnepelte

Ránézésre biztosan nehéz lenne eltalálni, mennyi idős Kaszás Géza, aki lelkesen mesélt arról, hogy a tervei és a családja tartja őt fitten.

Ahogyan én emlékszem a színész-műsorvezetőre, az nagyjából a galériánkban látható időszaka, pedig azóta több mint egy évtized telt el.

Szóval, így nézett ki Kaszás Géza régen: 

Kaszás Géza régen, 2004-ben
Megnézem
Összes kép (3)

Ma a Life TV Ébredj velünk! műsorának vendége volt, mivel nemrégiben ünnepelte a 64. (!) születésnapját, és amikor Csonka András ezt kimondta, először nem hittem a fülemnek. Nem éreztem úgy, hogy a műsorvezetők csak a szokásos udvariassági kört futják, amikor azt mondták Kaszás Gézának: elképesztő formában van. 

Kaszás Géza most jobb formában van, mint régen

Kaszás Géza most jobb formában van, mint régen

„Hogy csinálom? Genetika, elhivatottság, álmodozás, folytonos tervek, amiket meg kell valósítani. (…) Vannak hosszú távú tervek, vannak tervek megvalósulóban is, és borzalmas nagy mázlim volt ezzel a pandémiás időszakkal. Egyrészről, mert bekerültem egy sorozatba, ami biztosított némi anyagi hátteret, másrészről kaptam támogatást önáltató estre,  Trianonról, amivel szerettem volna közelebb vinni az emberekhez ezt a személyes tragédiát, de ez most megállt, mert bár a támogatás része megvan, de nem hívhatom le, csak ha megtartottam az előadásokat. Meg van egy másik munka, ami folytonos lázban tart, ez elég érdekes, mert nem színészet, közel van a produceri pályához meg a kreatív szerzői dolgokhoz, a komolyzene irányába eveztünk. Nemzeti szimfonikus művön dolgozunk a barátainkkal.” 

Kaszás Géza 64 éves, és elmondta, mi tartja fitten

Kaszás Géza 64 éves, és elmondta, mi tartja fitten

A munka mellett az elmúlt egy évben sokkal több időt töltött a családjával Kaszás Géza, aki a tavaly tavaszi leálláskor eleinte ugyan a pénz miatt aggódott, viszont azt nagyon élvezte, hogy rengeteg időt tölthet a gyerekeivel.

„Megszerveztük az életünket, elindult az online oktatás, amibe én bekapcsolódtam, mert eleinte fura volt a gyerekeknek, én tartottam a tornaórákat. ez például nagyon isteni volt, mert délután kimentünk az udvarra egy síppal, és ott futottunk. (…) sokat számított a gyerekek és az én kapcsolatomban ez az időszak, és nem untuk meg egymást. Mindennap jöttek, ugye két gyerek az két gyerek, folyton veszekedtek, ott igazságot kellett tenni, így folyton megméretődik ez az apa-gyerek kapcsolat, és ez nagyon jó irányba vitt bennünket.”

Kaszás Géza ötvenéves kora körül lett apa, ami őt nem ijesztette meg, inkább plusz lendületet adott, hogy a gyerekeit fel kell nevelnie. 

„Házasság, feleség, éltük az életünket és eljött az idő, hogy jöjjön a gyerek, de jött. Elkezdünk küzdeni a gyerekért, megküzdöttük a harcainkat, és megjött a gyerek, aztán gyorsan rá jött a kislányom is.”

Kaszás Géza lánya, fia és felesége

Kaszás Géza és családja 2019-ben (Fotó: smagpictures)

Akkor és most: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top