nlc.hu
Sztárok

Dobó Kata a magánéletéről

Dobó Kata tisztázta a róla keringő pletykákat

Jókat nevetett rajta a 47 éves színésznő, az igazságot azért elárulta.

Dodó Katáról időről időre pletykák röppenek föl róla vagy vele kapcsolatban. A minap például egy vidéki lapban azt írták: a nassolás miatt sokat hízott a karanténban. A BEST magazinnak adott interjúban a 47 éves színésznő-rendező többek között tisztázta ezt is. 

Dobó Kata

Dobó Kata csak ritkán beszélt a magánéletéről (Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

„Ezeken a cikkeken én mosolygok, ha nagyon viccesek, még nevetek is. A pletyka, a kattintásvadászat nem érdekel. És különben is csak 2 kilót híztam” – mesélte Dobó Kata, aki az anyaságról, a jógáról, a pandémia miatti otthonlétről, a színházi és rendezői munkájáról, valamint a szerelemről és a párkapcsolatról is beszélt a sztármagazinban.

Az utóbbiról elárulta, nem éppen ideális a jelenlegi járványhelyzetben. „Mostanság egyébként sincs hol ismerkedni. (…) Mindig beigazolódik, hogy jól döntöttem. Mindig éreztem, tudtam, mikor van vége valaminek, igaz ez munkára és párkapcsolatra egyaránt. Nekem óriási szabadságot ad az, hogy  ki merem mondani: vége” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST
 

Olvass még Dobó Katáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top