nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó és Liptai Claudia kapcsolata

Pécsi Ildikó korán felfedezte Liptai Claudia tehetségét

Pécsi ildikó meglátta a tehetséget Liptaiban és megígérte, egyszer meg is rendezi a darabot, mely ígéretét be is váltotta.

Több évtizede láthatják a nézők a színházban, televízióban és a hazai filmekben Liptai Claudiát, aki már tinédzserként is biztos volt benne: a színészmesterséget választja hivatásául. Bár a Színművészetire nem vették fel azonnal, elhatározásában mindvégig biztos volt.

„Már egészen kisgyerekként is rajongtam a színészekért. Mindig odavoltam értük, a munkájukért. Így, amikor először dolgozhattam azokkal, akikért addig magam is csak messziről rajongtam, az maga volt a csoda – árulta el férjének a Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben Liptai Claudia, aki több színjátszókörben is megfordult a főiskola előtt. – Először a Harlekin, majd a Miranda színjátszó-körhöz csatlakoztam. Az utóbbinál már biztos voltam benne, hogy szeretnék felvételizni a főiskolára. Anyukám szegről-végről ismerte Pécsi Ildikót, elmentünk az Úrhatnám polgár előadására, aztán találkoztunk vele. Kérte, hogy szavaljak valamit, én pedig ott helyben előadtam Antigoné monológját. Azt mondta, hogy nagyon tehetséges vagyok és ha lesz lehetősége, meg is rendezi a darabot. Így is lett, csodálatos darabot vitt színre, fantasztikus társulat jött össze a darabra” – emlékezett vissza Liptai Claudia, aki Pécsi Ildikó tanácsát követően felvételizett a Színművészetire.

Ám első alkalommal nem járt sikerrel. „Nem vettek fel, így Gór Nagy Mária Színitanodájában folytattam. Majd jött a Grease. Utána ismét megpróbáltam a Színművészetit, ahol mindhárom rostán átmentem és végül felvettek” – emlékezett vissza az ÉdesKettesben Liptai Claudia.

Legfrissebb sztárhíreink: 

liptai claudia

Liptai Claudia (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top