nlc.hu
Sztárok

Szabó Franci felismerhetetlen

Szabó Franciska meglepő fotót posztolt, teljesen megváltozott az Exatlon Bajnoka

Szabó Franciska sminkben posztolt, így teljesen más az arca.

Szabó Franciska eleinte az Exatlon Hungary legmegosztóbb szereplője volt, de idővel megszerették a nézők. Mindig kitartott a csapata mellett, összetartotta őket, ezért mindenkit megviselt, amikor – egy sérülés miatt – távoznia kellett a versenyből. Azóta már több helyen is szerepelt, nemrég az Ébredj velünk! című műsorban közölte, hogy női pankrátorként is kipróbálná magát. Franci a közösségi oldalán is aktív: legutóbbi fotóján talpig sminkben pózol, alig ismertük fel.

Az Exatlon versenyzője letiltotta a kommenteket, így a követői véleményét nem láthatjuk, a 7 ezer lájk azonban eléggé beszédes.

„20 év judo élsport van mögöttem, szeretek versenyezni, szeretem az erőmet, a tehetségemet kimutatni, megmutatni. A WWE-ben állandóan keresik az egyéniségeket, úgy gondolom, én egy egészen új, friss színt tudnék belevinni a pankrációba. Vannak kedvenceim, mint Alexa Bliss, vagy Sasha Banks, szeretnék olyan karriert befutni, mint ők. A férfiak közül pedig oda vagyok John Cena-ért, remélem két év múlva már én fogom őt dobálmi a ringben őrjöngő közönség előtt” – mondta a Borsnak a pankrációval kapcsolatban Szabó Franciska.

Ismert nők sminkben és smink nélkül: 

szabó franci

Szabó Franciska (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top