nlc.hu
Sztárok

Dobrády Ákos az apaságról

Dobrády Ákos először beszélt arról, hogyan készül az apaságra

Párjával már izgatottan várják a gyermekük érkezését.

Mint arról korábban beszámoltunk, első gyermeküket várják Dobrády Ákosék. A 45 éves énekes a Life TV szerda este adásba kerülő Bréking! című műsorában elárulta, hogyan készül az apaságra, és mi az, ami miatt a leginkább várja a csöppség érkezését.

Dobrády Ákos

Dobrády Ákosék júniusra várják a babát (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Remekül vagyunk, a párom is jó egészségnek örvend. Most már izgatottak vagyunk. Idáig elég gyorsan elrepült az idő, de ez az utolsó 2 hónap baromi lassú. Annyira belassult. Otthon már tűkön ülünk, hogy most már történjen meg, jöjjön már a baba. Izgatott vagyok, hogy pontosan mire számíthatok, nem tudom. Ezt nem lehet tudni. Kicsit olyan, mint amikor idős emberek mondják: ‘Addig örülj, amíg fiatal vagy, mert 30 fölött úgy repül az idő!’. Tehát amíg nem tapasztalod meg, nem tudod. Amíg te nem kerülsz bele a szituációba, addig nem tudod elképzelni, de abban biztos vagyok, hogy életem egyik legnagyobb csodája vár ránk” – vallotta be Dobrády Ákos, aki már könyveket is beszerzett, hogy felkészült legyen.

„Három szakirodalmat már megvásároltam, de még nem nyúltam hozzá. Lehet, hogy most már ideje lenne elővenni. Az egyik a stresszmentes nevelésről szól, az még kicsit odébb van. Úgyhogy ezeket a könyveket már betáraztammesélte a Nicsak, ki vagyok?-ban is szereplő énekes.

Dobrády Ákos

Dobrády Ákos szerint élete egyik legnagyobb csodája vár rá (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Dobrády Ákos elárulta, azért is várja már gyermeke születését, hogy ő is újra gyerek lehessen majd egy kicsit. „Nagyon sokszor öltöztem be a keresztlányomnak Mikulásnak. (…) Ha valamit nagyon várok, az az, hogy újra gyereknek lenni. Visszahozza a régi értelmét a karácsonynak, nem az ajándékozás volt az értelme. Visszalopja az ünnepeket, azt a hangulatot, amit átéltem gyerekként” – mondta el.

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top